חדשה_ומתלבטת

אורa

New member
חדשה_ומתלבטת

את הפורום הזה הכרתי דרך האקס שלי. אהבתי נורא את החברה כאן. וכמובן את הפעילויות כאן.ההתלבטות שלי אם להכנס לפורום כחברה. ואני מאוד רוצה להרחיב ולהכיר את שני המינים ולהיות נוכחת בפעילויות(וזה לא בגלל שהאקס שלי חבר בפורום)הודעתי לאקס שלי שברצוני להצטרף אבל זה לא מצא חן בעיניו.אני מבולבלת ולא יודעתמה לעשות.אשמח לקבל תגובות זה יעזור מאוד(אגב_אני והאקס שלי לא בקשר)

jdpworld

New member
גם שזה בהחלט

מקום נחמד...שיכול לעזור לך ולאחרים.לא חסרים כאלו ברחבי האינטרנט. אישית לא היתי שואל האקסית,אבל ברגע ונשאל ובאה ההתנגדות,חושב כבוד מינימלי למצוא מקום אחר.לתת לו המרחב...אין לי משג מי זה האיקס שלך ומה הם סיבותיו,מבקש ממך בכל לשון של בקשה להשאיר זאת כך.

למה שאלת אותו ..אם את במילא..

לא מתכוונת לעשות מה שביקש...עקרונית כמובן שמותר לך לעשות מה שבא לך ואתם לא חייבים אחד לשני כלום...אבל אם היחסים ביניכם טובים ,וכאן זה המקום שהוא מצא לו להיתלונן\לקטר\וסתם לשפוך את הלב...אז ואללה ...אני חושבת שאת צריכה למצוא מקום אחר.ושוב פעם זה בהנחה שאתם ביחסים טובים ואת רוצה לשמור על זה כך....זו דעתי

אענה לך מעצמי..

אם הגרוש שלי היה נמצא כאן.. אני לא היתי כאן.. רק בגלל שחושבת מרגישה..שיש מקרים שבהם כל אחד צריך את מעגל החברים שלו ואת הפרטיות שלו.. ובכלל אם כבר שאלת אתו והוא ענה לך.. הכי נכון זה לכבד את תשובתו.. אחרת..לא הית שואלת ולא היתה לך התלבטות ודילמה.. ומצטרפת לבקשתו של איש העולם..

galia1962

New member
אם שאלת-כבדי את בקשתו

מבינה אותו מאוד ומצטרפת לבקשת קודמי, להשאיר אותו אנונימי

רות 2

New member
סליחה אבל מי

הוא או מי אנכנו שתתני לאחרים את הזכות האלמנטרית להחליט עבורך היכן לבלות ואו באיזה פורום לכתוב?..... עם כל הכבוד יש כאן קרוב ל 70 שרשורים ביום ואם בא לך להתיחס לחלק מההודעות ,להשתתף בקשקשת ,להביע דיעה למה לא ? למה בכלל את מחפשת אישורים ממנו ומאחרים באשר לזכותך האלמנטרית בפרדס הזה?... הדבר הכי חשוב וממנו חברים פה חוששים זה ... שבני זוג לשעבר ינצלו את הבמה הזו לסגירת חשבונות והתנגחויות ואם זו לא מטרתך ואם תוכלי שלא להתיחס דווקה ורק להודעותיו ותגובותיו אז ..לא רואה מדוע שלא נהנה גם אנכנו מחברתך. ואללה יופי מחר הוא יספר לך שהוא מנסה את מזלו באתר הכירויות מסויים זה אומא שלך אסור?....?. הוא פה כי רצה להרחיב את המעגלים החברתיים שלו כי רצה למצא אוזן קשבת ואו אנשים באותה סיטואציה שלו .... וגם את אם זה מה את מחפשת יש לך הזכות להיות פה .... והוא לא חייב לזהות את הניק שלך ואו לדעת מי את וברך השם ואחות בילויים ומסיבות יש לפחות כמה בסופי שבוע .... אז בחיית זומזום אישה אל תתני לאף אחד להחליט עבורך איפוא מתי ואיל לבלות פשוט כבדי את רצון המקום לא להיות עדים למלחמה אישית וריבים ותהני מהשאר ........ שבתשלום

נכון..

אפ'חד לא יכול להגיד לה ..היכן להיות ועם מי לבלות..ואיפה לכתוב.. חושבת.. שהיא כן יכלה להיכנס..ולא לשאול אפ'חד..ואפ'חד לא היה מבקש ממנה לצאת.. היא שאלה..אותו?..ענה לה ההפך כנראה ממה שציפתה..<או שלא> שואלת אותנו..אולי לקבל תשובות אחרות..<אולי למה שמצפה>.. לכל אחד יש זכות..להיות היכן שהוא רוצה.. חושבת.. שלכל אחד יש גם "חובה"..לכבד את רצונו של האחר..במקרה וכבר שאלת.. ואתרי הכרויות..ופורום וכל מה שמביא איתו..זה מעט שונה.. מעבר לכך.. כשאדם שואל..ב יותר מ50% הוא כבר יודע את התשובה..במיוחד בשאלות מהסוג הזה..

../images/Emo127.gif

לא נוח לו? את יודעת כמה אנשים משתתפים פאסיבים בפורום הזה? זה אולי נראה כאילו מדובר במקסימום 20 אנשים.... איך הוא בכלל יכול לאסור עלייך לגלוש לפורום הזה? יש פה עוד כמה פורומים דרך אגב, אז ברגע שהוא גם ישתתף בהם, אז יהיה לך אסור להיכנס אליהם? זה פשוט כל כך מגוחך. אפשר לחשוב שמדובר באיזו בעלות על משהו. או שאולי כשיימאס לו הפורום כאן, הוא יאפשר לך להשתתף בו? סביר להניח שלא נעים לו שגרושתו תיכנס לכאן (ייתכן שחושש שתקבל סימפטיה מהחברים שעד היום הזדהו איתו...), סביר להניח שגם מאד נוח לו "להמליץ" לך להימנע מלהיכנס לכאן. אני אומרת, זכותך המלאה להיכנס לאיזה פורום שאת רוצה וגם לא להרגיש רע עם זה! האמת? עד היום התפלאתי איך לאותם חברים, המאד פעילים כאן... איך קורה, שבן הזוג שלהם לא נמצא כאן גם? הרי הסבירות, שגם הוא יגלוש באינטרנט ויגיע לפורום הזה די גבוהה, לא?...
או כמו שהיטיבה רות לומר: "בחיית זומזום"!!!

jdpworld

New member
סליחה?

סוף כל סוף מישהו מבקש את רשותי ואת פותחת פה דמוקרטיה להמונים. עוד מעט גם ירצו זכות הצבעה או חלילה לומר את דברם.

רות 2

New member
אבקש רשותך רק ל......

איזה שהו סוג של...רעיון ל........דמיון מודרך .......... רוצה להיות מדריך או המודרך?

jdpworld

New member
אותו

מעדיף להדריך אותה מודרך. יכול כבר להחזיר הלשון פנימה?

רות 2

New member
נו כבר ...........בלי שרות תרצה ...

מדמיינת את הלשון בחוץ ופנימה ........

האקס שלך כבר לא מחליט עבורך

תעשי מה שנירא לך ותתנתקי ממנו . לא נאה לו שלא יקרא מה כתבת את תעשי מה שבא לך

אינך צריכה לקבל אישורים אבל...

מניסיון שלי אומר לך כך א. יהיה נחמד אם כן תכבדי את רצונו נכון אינך חייבת לו דבר לא אישור ולא התייחסות אבל...אם יש לכם ילדים משותפים שמרי וכבדי את רצונותיו כל זמן שהם מהסוג הזה חשוב לשמור קשר מינימלי וכבוד הדדי כי מחר תפגשו ותצטרכו לשבת יחד בענייני הילדים ורצוי שישאר ביניכם כבוד הדדי ב. רק אם תצליחי להשאר אנונימית ולא תמצאי לנכון לסגור כאן חשבונות עם האיקס שלך, ותשתדלי לא לנצל את שיתופיו, ורעיונותיו, ותכבדי את חייו תוכלי להיות ולקחת חלק כאן אך בינינו זה קשה ולא תצליחי לעמוד בזה ואפילו את עלולה להפגע מזה אז בגדול אומר לך תוותרי על האופציה הזו ומציעה לך לפנות לפורום כזה באתר אחר בהצלחה

אורa

New member
חדשה ומתלבטת

אני רוצה לצין שהאקס שלי הוא חברי לשעבר. ולא הגרוש שלי. היה לנו קשר של שנה וחצי וניפרדנו לפניי חודשיים

ozzz64

New member
את בינתיים עושה את זה יפה ואלגנטי

תמשיכי כך (לשאול עוד שאלות) ואז את כאילו נכנסת בדלת האחורית... ואת בעצם שייכת לפורום . ולהבא תשתדלי לא לשאול לא אותו ולא את הפורום . תעשי מה שנראה לך הפורום לא שייך לאף אחד .

מתוקה את מוזמנת לקחת חלק...

אם אינך גרושתו ואין לכם ילדים משותפים אז ממשששששששששששששששששששש אין לך מה להתלבט וכמו שההוא מעל אמר להבא אל תשאלי עשי כל מה ואיך שבא לך בהצלחה

למעלה