חדשה..

חדשה..

היי, אני יערה, ואני חדשה פה. :] אני מכורה לנירוונה כבר קרוב לשנה, ואיזה כיף שאפשר לחלוק את אהבתי הגדולה ביותר עם אנשים =] ד"א, למישהו במקרה יש את WITH THE LIGHTS OUT (האוסף הענקי של ה3 דיסקים+ DVD)? האם אפשר להשיג אותו בארץ? וכמה בערך זה עולה.. תודה רבה :)

ברוכה הבאה,

אני חגי. האוסף WTLO ניתן להשגה בארץ בטוואר רקורדס ובטח גם ברשתות אחרות, אבל אני לא יודע באיזה מהן... כשהוא יצא הוא עלה 320, נראה לי שהורידו כבר את המחיר, אני חושב שפעם מישהו רשם שהוא קנה אותו ב- 280... תתקשרי לסניף של טוואר רקורדס שקרוב אלייך ותבררי
השתלבות נעימה

עדכון בקשר לWITH THE LIGHTS OUT

הייתי היום בטאוואר רקורדס (בעצת חגי
) ושאלתי שם את המוכר על האוסף.. הוא אמר שכמעט בלתי אפשרי להשיג אותו בארץ.. ושגם הוא היה מת לקנות אחד.. אבל לאחר הצגה מרשימה של בכי עם דמעות (לא ידעתי שאני יודעת לשחק כ"כ טוב
) הוא אמר שהוא ידבר עם המנהל וינסה לראות אם אפשר להזמין ובעוד שבוע אני אצטרך לבוא ולראות אם הוא יכול.. אז כפרס ניחומים קניתי את SILVER- THE BEST OF BOX.. שזה בעצם המיטב מWTLO..
סתם רציתי לשתף
אני אעדכן אם אני אקנה =] -יערה-

חחחח תודה רבה לכולם =]

אתם מקסימים
(ואיזה כיף שיש פה גם גרוזינים חחחח בכל אופן, אני חצי בולגרייה חצי אפגניסטנית
)

אתה סומך על אמזון?

כי אני לא.. חחח לא יצא לי לקנות משם משהו, אבל אני לא בוטחת בקטע הזה של קניות באינטרנט.. הזמנת פעם משם משהו? זה מגיע בזמן והכל? תודה =]

nothingman1

New member
אני בעצמי הזמנתי משם את WTLO

וזה עלה לי בסופו של דבר בסביבות ה-200 שקל הזמנתי ביחד עם חבר טחון שלי שהזמין 50 דיסקים, ככה שמשלוח בקושי עלה לי ולא היה חשש שזה לא יגיע, במקרה שלך אין לי ניסיון אבל קשה לי להאמין שאמאזון יפשלו, ואם יפשלו- יפצו אותך

../images/Emo207.gif לעצמי!!

אממ שמעתי לפני כמה חודשים שהולך לצאת סרט על חייו של קורט קוביין.. מישהו יודע על זה משהו? האם יצא כבר? -תודה
-

MilkShack

New member
אמור לצאת סרט דוקומנטרי עליו

שמכיל כל מיני הקלטות שלו יחד עם קטעי ווידאו כדי שיצא כאילו שהוא מספר את הסיפור שלו עצמו או משהו כזה... יחד עם זה אמורים לעשות סרט נוסף שיש ממש שחקן שמגלם אותו בכל אחד מהדברים שכתבתי אני בטוח ב40 אחוז XD

sha na na revol

New member
הסרט עם השחקן מייקל פיט

יצא לפני שנתיים או משהו.... ואם הסרט הדוקומנטרי שדיברת עליו עוד לא יצא, למרות שאני חושב שזה כן היה סרט סינימטקים כזה באמריקה... אז זה נשמע כאילו הם נתקעו עם זה כי הוא היה מוכן לפני שנתיים.

יצא כבר לפני שנתיים?!

הוא יגיע לארץ?!?! אפשר להשיג אותו פה בכלל? אני מתה לראות =] מישהו ראה?

זה לא דוקומנטרי.

הסרט עם השחקן מייקל פיט נקרא Last Days והוא הושרא מהימים האחרונים בחייו של קורט קוביין. זה לא סרט דוקומנטרי, ואין בו שום דבר שקשור לקורט או נירוונה.

sha na na revol

New member
לא אמרתי שהוא דוקומנטרי,

ויש טריילר של הסרט הדוקומנטרי ביוטיוב, זה שהוא עוד לא יצא לא אומר שהוא לא היה מוכן כבר אז, למעשה, אני די משוכנע שהיה מדובר על זה שהיו לו כמה הקרנות. אז הוא לא יצר בפןמבי, זה משהו אחר...

לא היו הרבה הקרנות של הסרט

לא לפי מה שידוע לי... אני יודע שהוא הוקרן בפסטיבל סרטים, והייתה הקרנה בטקסס לפני כמה חודשים. כרגע לא מתוכנן שהסרט יוקרן בבית קולנוע. והוא לא היה מוכן לפני שנתיים. ממש לא.

למעלה