היי, אני יערה, ואני חדשה פה. :] אני מכורה לנירוונה כבר קרוב לשנה, ואיזה כיף שאפשר לחלוק את אהבתי הגדולה ביותר עם אנשים =] ד"א, למישהו במקרה יש את WITH THE LIGHTS OUT (האוסף הענקי של ה3 דיסקים+ DVD)? האם אפשר להשיג אותו בארץ? וכמה בערך זה עולה.. תודה רבה
אני חגי. האוסף WTLO ניתן להשגה בארץ בטוואר רקורדס ובטח גם ברשתות אחרות, אבל אני לא יודע באיזה מהן... כשהוא יצא הוא עלה 320, נראה לי שהורידו כבר את המחיר, אני חושב שפעם מישהו רשם שהוא קנה אותו ב- 280... תתקשרי לסניף של טוואר רקורדס שקרוב אלייך ותבררי
) ושאלתי שם את המוכר על האוסף.. הוא אמר שכמעט בלתי אפשרי להשיג אותו בארץ.. ושגם הוא היה מת לקנות אחד.. אבל לאחר הצגה מרשימה של בכי עם דמעות (לא ידעתי שאני יודעת לשחק כ"כ טוב
) הוא אמר שהוא ידבר עם המנהל וינסה לראות אם אפשר להזמין ובעוד שבוע אני אצטרך לבוא ולראות אם הוא יכול.. אז כפרס ניחומים קניתי את SILVER- THE BEST OF BOX.. שזה בעצם המיטב מWTLO..
וזה עלה לי בסופו של דבר בסביבות ה-200 שקל הזמנתי ביחד עם חבר טחון שלי שהזמין 50 דיסקים, ככה שמשלוח בקושי עלה לי ולא היה חשש שזה לא יגיע, במקרה שלך אין לי ניסיון אבל קשה לי להאמין שאמאזון יפשלו, ואם יפשלו- יפצו אותך
שמכיל כל מיני הקלטות שלו יחד עם קטעי ווידאו כדי שיצא כאילו שהוא מספר את הסיפור שלו עצמו או משהו כזה... יחד עם זה אמורים לעשות סרט נוסף שיש ממש שחקן שמגלם אותו בכל אחד מהדברים שכתבתי אני בטוח ב40 אחוז XD
יצא לפני שנתיים או משהו.... ואם הסרט הדוקומנטרי שדיברת עליו עוד לא יצא, למרות שאני חושב שזה כן היה סרט סינימטקים כזה באמריקה... אז זה נשמע כאילו הם נתקעו עם זה כי הוא היה מוכן לפני שנתיים.
ויש טריילר של הסרט הדוקומנטרי ביוטיוב, זה שהוא עוד לא יצא לא אומר שהוא לא היה מוכן כבר אז, למעשה, אני די משוכנע שהיה מדובר על זה שהיו לו כמה הקרנות. אז הוא לא יצר בפןמבי, זה משהו אחר...
לא לפי מה שידוע לי... אני יודע שהוא הוקרן בפסטיבל סרטים, והייתה הקרנה בטקסס לפני כמה חודשים. כרגע לא מתוכנן שהסרט יוקרן בבית קולנוע. והוא לא היה מוכן לפני שנתיים. ממש לא.