חדשה :] היי :] אני לי בת 14 וחצי ווו אממ זיהו :] תקבלו אותי?
B Berliner star New member 14/5/07 #2 בטחח../images/Emo70.gif ברוכה הבאה! תמיד כיף לקבל חברות חדשות לפורום אני מאיה בת 16 וחצי
ד דרקולה90 New member 14/5/07 #3 היי מאי! ברוכה הבאה לפורום אני בטוחה שתשלבי יפה מאוד אני נגה ואני בת 18 בהצלחה בהשתלבות
R r o b b i New member 14/5/07 #5 חח כע... קוראים לי "לי" תכלס קוראים לי ליאל, אבל אני מעדיפה לי. ותודה :]
ד דרקולה90 New member 15/5/07 #12 רציתי להתנצל על כך שטעיתי במשך בהודעה אני הייתי מחוקה כל היום והרוגה מעייפות ולא שמתי לב בכלל מה אינ עושה בכל מקרה, היי לי וברוכה הבאה ממני נגה
רציתי להתנצל על כך שטעיתי במשך בהודעה אני הייתי מחוקה כל היום והרוגה מעייפות ולא שמתי לב בכלל מה אינ עושה בכל מקרה, היי לי וברוכה הבאה ממני נגה
R r o b b i New member 15/5/07 #13 :] זה בסדר, ותודה רבה לכולן :] ושאלה קטנה לי: הפורום מורכב מבנות בלבד נכון?
B Berliner star New member 15/5/07 #14 מממ בעיקרון כן אבל יש בנים שהם קוראים סמויים ומידי פעם מצייצים
H hilonet14 New member 15/5/07 #15 באמת??! אז בננים תיכנסו זה ל-א בושה להיות בן ולאהוב את רובי---!!! תהיו גאים בו ואל תסתתרו ותרגישו לא נעים... זה ממש חמוד לפי דעתי שיש בנים שאוהבים אותו 3> זיהו
באמת??! אז בננים תיכנסו זה ל-א בושה להיות בן ולאהוב את רובי---!!! תהיו גאים בו ואל תסתתרו ותרגישו לא נעים... זה ממש חמוד לפי דעתי שיש בנים שאוהבים אותו 3> זיהו