*מגיבים*
G GrEeNgIrL3 New member 8/5/07 #1 חדשה היי.. אני חדשה פה.. אני הילה בת 17 מב"ש. תקבלו אותי לפורום?? חח גיליתי לא מזמן כמה מדהימה הלהקה.. הכרתי אותם ממזמן אבל לא ידעתי כמה טובים הם. הייתי בהופעה בב"ש (שורה ראשונה ) זה היה כל כך מדהים! אין מה לומר, היה שווה לחכות להם 5 שעות..
חדשה היי.. אני חדשה פה.. אני הילה בת 17 מב"ש. תקבלו אותי לפורום?? חח גיליתי לא מזמן כמה מדהימה הלהקה.. הכרתי אותם ממזמן אבל לא ידעתי כמה טובים הם. הייתי בהופעה בב"ש (שורה ראשונה ) זה היה כל כך מדהים! אין מה לומר, היה שווה לחכות להם 5 שעות..
מ מיטלס1 New member 8/5/07 #7 ברוכה הבאה אני מיטל גם מב"ש. נדמה לי או שהבאר שבעיים מתחילים להשתלט על הפורום...
S shilgiah New member 8/5/07 #9 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח גם אני שמתי לב.. בזמן האחרון הרבה הצטרפו מב"ש... מגניב.. אבל הם לא מגיבית פה הרבה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח גם אני שמתי לב.. בזמן האחרון הרבה הצטרפו מב"ש... מגניב.. אבל הם לא מגיבית פה הרבה..
S shilgiah New member 8/5/07 #8 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני נועה, בת 16. מב"ש.. גם אני היתי בהופעה.. היה מדהים!! שמחה שנהנת... השתלבות מהירה ונעימה!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני נועה, בת 16. מב"ש.. גם אני היתי בהופעה.. היה מדהים!! שמחה שנהנת... השתלבות מהירה ונעימה!!
M McFreaKy New member 8/5/07 #12 נקבל, אבל תלוי כמה את משלמת. ../images/Emo98.gif סתם סתם, ברוכה הבאה.
G GrEeNgIrL3 New member 8/5/07 #14 תודהה ../images/Emo24.gif אני שמחה לראות שיש פה עוד נציגות דרומית חח
P pacific ocean New member 8/5/07 #16 הייי תקשיבי לא מתקבלים בכזו קלות לפורום צריך לעבור כמה מבחני התאמה (?!)... חחחח אני אשלי בת 16 וחצי נעים מאוד תהני
הייי תקשיבי לא מתקבלים בכזו קלות לפורום צריך לעבור כמה מבחני התאמה (?!)... חחחח אני אשלי בת 16 וחצי נעים מאוד תהני