חדשה =)

frolic

New member
חדשה =)

כן כן, גם אני נמצאת בצרה הזאת - חבר חייל. חייל כבר 8 חודשים ותמיד יוצא חצאים. היום ליוויתי אותו לרכבת.. בתקווה שיחזור לפני חמישי הבא ויעשה לי הפתעה. אוף, אני כבר מתגעגעת. נשיקות..

devilz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

חייל? 8 חודשים? חצאים?
welcome to my world גם אני תמיד מקווה שהוא יחזור לפני ויעשה לי הפתעה
אבל זה לא קורה

misseverything

New member
אחח... תקופת ההפתעות.

כבר לא יותר. אבל זאת הייתה תקופה נפלאה =) חחח אני מרגישה שהקשר שלנו זקן >< ואנחנו רק 7 חודשים ביחד. חחח.. "רק"..חחחחחחחחח מה הדבר הכי מטורף שהוא עשה?

frolic

New member
חחח..

אנחנו 9 חודשים וקצת ביחד ועדיין יש הפתעות =) בפסח, הייתי בטוחה שהוא לא יוצא להדממה {חיל האוויר} ונורא התבאסתי שהוא לא יהיה בבית בליל הסדר ושאנחנו לא נוכל להיות ביחד בכל החופש הזה {כי אח"כ מתחילות בגרויות ולחץ} ובשבת בלילה, כמה שעות לפני שהוא אמור לחזור לבסיס, שנייה לפני שנרדמנו הוא אמר שהוא נשאר למשך שבוע.. כמעט רצחתי אותו כי הייתי בבאסה בגלל העובדה שהוא לא חוזר במשך כל השבוע!!!! אוח.. רק להרביץ לו.. גם ביומולדת שלי הוא בא, בהפתעה גמורה כי זה יצא יום שלישי או משהו כזה, והוא פשוט הופיע בבית שלי {עצם העובדה שהייתי עם 39 מעלות חום ואי יכולת תזוזה די הרסה את העניין} אבל העיקר שהוא בא =)))

גם אני חדשה ../images/Emo13.gif

גם בפורום וגם רק עכשיו הוא התגייס (טוב, כבר כמעט חודש.. וואו.) מתגעגעת בלי הרף, כל כך מתגעגעת
הוא חוזר רק ביום שישי, בסופ"ש הקודם הוא סגר שבת. בע:/

frolic

New member
ברוכה הבאה ;)

לא נורא, נשארו לו שנתיים ו-11 חודשים רק ;) ביקרת אותו כשהוא סגר?

אי אפשר עדיין...

הוא עדיין בטירונות אז המשטר שם ממש נוקשה (אני מניחה שקצת יותר נוקשה מסדיר.. לא?) לא יודעת, אני עוד לא בקיאה בכל העניין הזה של צבא.. אני בת 17 וחצי. בכלל, זה נורא מצחיק, כשהוא חוזר הבייתה הוא מדבר אלי בראשי תיבות וחצי ממה שהוא אומר אני לא מבינה
אבל לאט לאט אני נכנסת לעניינים ואשכרה מבינה משפטים שלמים שהוא אומר על הצבא...

frolic

New member
את לא רצינית!

איפה הוא עושה טירונות? ברור שבטירונות המשטר הוא נוראי, אבל אני כן ביקרתי את חבר שלי בטירונות ועכשיו בסדיר אסור לי לבקר אותו בשבתות.. גם אני בת 17 וחצי.. חחח.. לאט לאט מבינים הכל, תאמיני לי.. חכי שכ-ו-ל-ם יהיו בצבא ואת עוד לא את תתפגרי.. כי כל מה שאנשים עושים כשהם בצבא זה לדבר עליו. ברצינות..

חחח כן הוא כל הזמן מדבר על זה...

וחופררר. אבל אני מתה עליו אז אני מקשיבה בשקט. ובכלל אני שמחה לשמוע סיפורים משעשעים ולראות שטוב לו, ולא רק רע.. הוא עושה טירונות בשבטה. ושאלתי אותו כבר אם אפשר לבקר והוא אמר שכרגע לא, אבל אולי בשלב מאוחר יותר יתנו לו... כשהוא סוגר שבת. כבר דיברתי עם ההורים שלו והכל והם אמרו לי שכשהם ילכו לבקר אותו הם ירימו לי טלפון

frolic

New member
כמה צפוי ;)

יא, הוא בתותחנים, נכון? תתפללי שהוא יצא מינימום פעם בשבועיים, ואני רצינית!! כל עוד טוב לו, אז זה סבבה, ברצינות, ברגעים של שביזות - תעודדי אותו! את לא יודעת כמה שזה חשוב ועוזר להם.. לחיילים. הורים נחמדים, חחח... שיהיו נסיעות טובות =)

frolic

New member
שיהיה לו בהצלחה..

תותחנים סוגרים חצאים, מה שאומר שבמקרה הטוב את תראי אותו פעם בשבועיים ליומיים, שישבת. סורי לאכזב =\

lia2sh

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif

בהצלחה ומחזיקה אצבעות בשבילכן שהכל ייסתדר עם הצבא ועם הביחד

למעלה