חדשה..

angel445

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני יעל השתלבות נעימה

khvh5

New member
../images/Emo140.gif

תודה........!! ויש לי שאלה... יש מצב שעושים שירשור תמונות של קרן או משהו כזה... כי אני מחפשת מלאא זמןן ולא ממש מוצאת חוץ מבפורום.. חחח

khvh5

New member
../images/Emo192.gifאפשר לשים פה..

את עמוד הגראפיקה שלי על קרן ב- rendom?? הכנתי סמלי סירטון וחתימות.. ו.. ו... רציתי לשתף.. אפשר לשים פה קישור??

נעה 124

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נעה, בת 13 השתלבות נעימה
בקשר להופעה- לא נורא, אני בטוחה שמתישהו יצא לך ללכת...

khvh5

New member
תודה =]

אמממ היא הייתה בשכונה שלי בהופעה ולא הלכתי כי חברותיי חסרות הטעם אומרות שהיא מכוערת!! ='[

khvh5

New member
שאלותתתתת..

1. ראיתי שכתוב בחתימה של חלקכם.. 25.1 קרן תודהה [זה אומר שנפגשתם איתה..] מה זאת אומרת כאילו איך בידיוק עשיתם איתה מפגש פורום או שפשוט ראיתם אותה בהופעה?! 2. אני יכולה לשים פה את עמוד החתימות שלי עליה??? קישור..

TTתמרTT

New member
אמממ..

לא עשינו מפגש פורום פשוט אחרי הופעות זה לא בעיה לראות אותה
ואת יכולה לשים..

OpenYourEyes

New member
מכירה את זה...

קודם כל ברוכה הבאה. הרבה דברים אפשר להגיד על קרן... אבל מכוערת??? בנוסף לזה שחברותייך חסרות טעם נראה שיש להם ליקויי ראייה חמורים
כדאי לבדוק את זה. נסי לשדל מישהו לבוא איתך בכל מקרה... בסוף זה מצליח ואז הם נהנים ולא מבינים איך זה ששנאו אותה קודם

khvh5

New member
..

אמרתי כבר שהם חסרות טעםם או שהם סתם מקנאותת שראיתי מישהי שאני מעריצה.. לא יודעתת קיצרר.. אף אחד לא רוצה ללכת איתי ואין לי סיכוי ללכת להופעהה שלהה

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוכה הבאה לפורומנו הקט.

אני ירדן, בת 13 ממושב ליד כפ"ס. השתלבות מהירה ומהנה D: להופעה את יכולה לקחת כל אחד, אבל כל אחד. תאמיני לי, אפילו אבא שלי, ששומע רק מזרחית יהנה [בצוותא 27.4].

khvh5

New member
עמוד הגראפיקה שלי על קרן =]

http://random.thecrow.co.il/show-8794.html תגיבוו איך יצא לי =]

TTתמרTT

New member
הווו כמה נחמד..

באלי למות... מה אני עושה פה בכלל? מחר בצפר

למעלה