חדשה..

יש לי שאלה

אני צריך לדעת איך קוראים לשיר של קרן פלס, שמעתי להיום ברדיו... משהו עם חוזר חוזר חזרת... לא כ"כ סגור על זה.... תודה

TTתמרTT

New member
אבל יכול צלהיות גם שהוא התכון

לאירופה.. "אבל בסוף למה אתה חוזר?? למה אני חוזרת?"

תמרוש5

New member
הוא אמר שהוא שמע אתמול ברדיו

אז הנחתי שזה חוזר בחזרה כי הם לא משמיעים את אירופה
אבל יכול להיות

ברור.. עם מי לא?

פעם היה לי אוסף...חחח אבל מכל האוסף שלי אין על קלינטון... אז הנה תמונה שלי עם אנטוניו בנדרס.. ויש לי גם עם רוז מגאוון (מכושפות) וזהו נראה לי מחו"ל.. עם קלינטון יש לי כמה תמונות, מארועים שונים, אבל השאר מזעזעות...

shir828

New member
../images/Emo2.gif ואני דיברתי איתך! |מתעלף|

את כזאת אישיות חשובה

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מכל האנשים שפגשתי בעולם.. ויש מהם הרבה גדולי אומה.. לא "סתם" סלב... הכי מרגש אני מתרגשת כל פעם שאני פוגשת את קלינטון...חחח.... ויותר מזה כשאני פוגשת את מיכל.. היא יותר גדולה מכולם, הלוואי וכולם היו יודעים את זה
נראה לי שהשרשור הזה ימחק.. או פשוט יהפוך ל

shir828

New member
צריכים לכתוב עלייך בעיתונים.

בארץ-עיר פעם הבאה שיבקשו ממני אישיות בט' אני אגיד "טל ליהיא"

חחחח...

בתקופה ההיא דווקא היו עליי כמה כתבות... שאני חושבת על זה.. אין כמעט עיתון שלא הוזכרתי בו.. אבל הייתי אז טל בלי הליהיא...

אני לא מתה עליה

ואחרי הפגישה איתה בכלל לא אהבתי אותה. היום אני מסתכלת על זה אחרת, אבל אני זוכרת שאז חשבתי שהיא ממש מגעילה.. הצטערתי שלא חיכיתי לאליסה שתצא או להולי, כי הייתי בפנים וראיתי את שתיהן.. ואת כולם בכלל... הכל נובע כנראה מזה שאני מאוד אוהבת את שאנן. היום אני אוהבת את כולם...

שאנן היא אהובתי הראשונה ../images/Emo99.gif

שחקנית מדהימה... בכלל צ'ארמד היתה סדרה שולטת!!! איזה כייף לך , ממש זכית !

khvh5

New member
חדשה..

היי אני ליהי.. בת 13 וחצי.. מן הסתם אני פה כי אני חולה על קרן XD אממ ולא הייתי באף הופעה שלה..כי אין מי שיבוא איתי.. ואני עדיין לא מאמינה שלא הייתי!! ='[ הייתי ב"הלהקה" וראיתי אותה כשהיא יצאה הביתה עם מוקי..חח קיצרר נעים להכיר [?!]

blackfield2

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני רעות, נעים להכיר! :) גם אני עוד לא הייתי בהופעה.. (אבל בקרוב אהיה..חחח.. אני לא הייתי עדיין באף הופעה בדיוק מהסיבה שלך. XD) יום נעים.

למעלה