ח חסה יבשה New member 10/4/07 #24 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif נהנהנהנהנהננהנהנהנהנהננהנה סתם.... אני נועה אחותו של יובל (קרלו איזה מלך) בת 11 וחצי (עוד חודשיים בת מצווה ) ו...מציעמם לי..................................................................................
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif נהנהנהנהנהננהנהנהנהנהננהנה סתם.... אני נועה אחותו של יובל (קרלו איזה מלך) בת 11 וחצי (עוד חודשיים בת מצווה ) ו...מציעמם לי..................................................................................
Y Yaaraus New member 10/4/07 #27 חדשה.. אני יערה בת 15 מבאר שבע =) אין יום שלא עובר אצלי בלי לראות פרק בפיג'מות...=) אז...תקבלו אותיי?! ושאלה... יש עונה חמישית?ואם כן ,מתי היא?..
חדשה.. אני יערה בת 15 מבאר שבע =) אין יום שלא עובר אצלי בלי לראות פרק בפיג'מות...=) אז...תקבלו אותיי?! ושאלה... יש עונה חמישית?ואם כן ,מתי היא?..
ק קרלו איזה מ ל ך New member 10/4/07 #29 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כנראה שבקרוב לא תיהיה עונה חמישית אבל מה שכן יהיה לפיג'מות תוכנית לייט נייט בערוץ 2. השתלבות מהירה ומהנה
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כנראה שבקרוב לא תיהיה עונה חמישית אבל מה שכן יהיה לפיג'מות תוכנית לייט נייט בערוץ 2. השתלבות מהירה ומהנה
ז זאתי בפיגמה New member 10/4/07 #30 היי!../images/Emo140.gif../images/Emo182.gif אני רחל, בת 14 מירושלים. כנראה שלא תהיה עונה חמישית אבל תקראי את מה שקרלו כתב.. ______ _______ ___ ________ ________ | | | | | | | | | | | ___ |______ | | |________ | | _______ _______ / \ ________ | | / \/ | | | | \ / | | | | ___ |_______ \ / | |
היי!../images/Emo140.gif../images/Emo182.gif אני רחל, בת 14 מירושלים. כנראה שלא תהיה עונה חמישית אבל תקראי את מה שקרלו כתב.. ______ _______ ___ ________ ________ | | | | | | | | | | | ___ |______ | | |________ | | _______ _______ / \ ________ | | / \/ | | | | \ / | | | | ___ |_______ \ / | |
ז זאתי בפיגמה New member 10/4/07 #32 למההההההה?!../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif למה הרווחים צריכים להשתבש? ניסיתי לכתוב ברוכה הבאה
B B o N u s New member 11/4/07 #52 ../images/Emo91.gif לפני שאת מעלה משהו כזה, תעלי קודם ותעשי בדיקה בפורום ניסויים לגולשים 716# טל
B B o N u s New member 10/4/07 #33 ברוכה הבאה. ../images/Emo24.gif אני טל בן 14 וחצי מראשון אין עוד עונה לפיג'מות וגם כרגע לא מתוכננת אבל לכי תדעי. שהות מהנה, טל
ברוכה הבאה. ../images/Emo24.gif אני טל בן 14 וחצי מראשון אין עוד עונה לפיג'מות וגם כרגע לא מתוכננת אבל לכי תדעי. שהות מהנה, טל
צ צינצילה2 New member 10/4/07 #34 ברוכה הבאהה אני יובל מלהבים/ת''א/ב''ש(תבחרי מקום חוץ מת''א...)בת 12(יותר נכון ב-21.4 בת 12)
ז זאתי בפיגמה New member 11/4/07 #40 מה רע בבאר 7?../images/Emo182.gif !the whell of the 7! no the whail! Nathan doesn't know English תרגום: באר שבע! לא דולפין שבע! נתן לא יודע אנגלית!
מה רע בבאר 7?../images/Emo182.gif !the whell of the 7! no the whail! Nathan doesn't know English תרגום: באר שבע! לא דולפין שבע! נתן לא יודע אנגלית!