בואי נגיד שכשהפורום הוקם... לרזניק עוד היו שיערות
Y yellow cheese New member 8/4/07 #23 שש..מודיעין..שש עזבי שהייתי אפסנאית אבל זה היה בבסיס של מודיעין במרכז הארץ.
Y yellow cheese New member 8/4/07 #27 עבדתי שלושה ימים שלמים בתחנת דלק וקיבלתי ת'ג'ננה. מתחילה קורס ב15 באפריל בסלקום.
Y yellow cheese New member 9/4/07 #29 היי היי...אני הולכת לעבוד בפרוייקט של "משהו קטן וטוב" עם אופצייה להקלט לסלקום עצמה.. אז אם הכרטיס שלך לא עובד אז חבל
היי היי...אני הולכת לעבוד בפרוייקט של "משהו קטן וטוב" עם אופצייה להקלט לסלקום עצמה.. אז אם הכרטיס שלך לא עובד אז חבל
J JustK New member 9/4/07 #34 שירלי י'קקה את! ../images/Emo3.gif גנבת לי ת'עבודה הציעו לי גם אותה, ואחרי יום התקשרה לומר שזה כבר לא אקטואלי כל המכיר עבודה רלוונטית אחרת מוזמן לשלוח לי במסר.
שירלי י'קקה את! ../images/Emo3.gif גנבת לי ת'עבודה הציעו לי גם אותה, ואחרי יום התקשרה לומר שזה כבר לא אקטואלי כל המכיר עבודה רלוונטית אחרת מוזמן לשלוח לי במסר.
Y yellow cheese New member 10/4/07 #44 בגדול להתקבל לסלקום עצמה זה עם מרכז הערכה ופסיכולוגים ובלאגנים. אבל אני נכנסתי דרך חברת כח אדם לפרוייקט של סלקום לחודשיים ואם אני אהיה טובה וארצה אכנס לעבוד בסלקום ממש. אז אני לא הייתי צריכה בשביל הפרוייקט מרכז הערכה.
בגדול להתקבל לסלקום עצמה זה עם מרכז הערכה ופסיכולוגים ובלאגנים. אבל אני נכנסתי דרך חברת כח אדם לפרוייקט של סלקום לחודשיים ואם אני אהיה טובה וארצה אכנס לעבוד בסלקום ממש. אז אני לא הייתי צריכה בשביל הפרוייקט מרכז הערכה.