חדשה...

קוקי 16

New member
חדשה...

היום פעם ראשונה שאני כאן.. נכנסתי לכל הקטע הזה של הפורומים לפני כמה ימים וחיפשתי משהו שיתאים לי. מצאתי את "נוער בחו"ל" ממש התאים לי. גם נוער... וגם בחו"ל.. בטח כל מי שפה הוא בחו"ל נורמלי.. מישהו כאן בחו"ל באפריקה? אני כן. לא סתם אפריקה.. ניגריה... אם לא שמתם על זה.. אני לא אתפלא..אני לא בוכה על זה... דיי סבבה פה.. חוץ מזה שחסרים פה מקומות לצאת בערב.. אבל מסתדרים.. אני פה שנה שניה וכנראה שאשאר עוד כמה שנים.. לא יותר מידי.. למישהו בא לשעשע אתי?? lol...

NoFaRi1

New member
ווא נשמע מעניין דווקא

ספרי חוויות :] אני נופר, ארה"ב.(אוהיו, קליבלנד) אני פה 5 חודשים ונשארת עד סוף י"ב. (שזה אומר עוד שנתיים וחצי).

kit k@t

New member
נו, ואת נישמעת כמו פמיניסטית זקנה

ומרושעת... אוהבת אותך! :) קאט

ציקהלה

New member
אבל אמרת שהוא לא מצחיק....

הומור זה עיניין של טעם, וההומור שלך זה לא תמיד הופך אותך למה שאתה.

kit k@t

New member
אני סקרנית...

מסוכן שם או לא? כי הייתה לי חברה שהיתה במקור מדרום אפריקה, והיא תמיד אמרה שהלבנים גרים שם כמו בבתי כלא, עם חומות ושומרים... איך זה בניגריה? את יכולה לצאת להסתובב ברחובות לבד, או שזה מסוכן? קאט

קוקי 16

New member
מסוכן!

דרום אפריקה וניגריה זה ממש לא אותו דבר.. לפי מה שאני הבנתי שמה הלבנים כן יכולים להסתובב ברחובות.. כאן לא! באסה... גם מזה משעמם למה אין פה כמט מקומות לצאת... וכל מה שעושים פה זה בית ספר חוגים וחברים.. מידי פעם הולכים לראות סרט. אני גרה בקומפאונד כזה עם סופר סקיוריטי ושערים וגדרות מכל הכיוונים. אלוהים.. למה החיים פה לא יכוים להיות יותר קלים???!?1 -קוקי-

Emc2

New member
כי האירופאים זיינו את אפריקה בתחת

מאות שנים?

SayHey

New member
גם בדרום אפריקה מסוכן.

גרתי שם 3 וחצי שנים וגם אנחנו גרנו בקומפאונד (גטו לעשירים) יש אזורים שאסור ללכת לשם בכלל אסור להסתובב ברחובות נועלים דלתות באוטו קיצר אותו הקקי לבנים מסתובבים ב'רחוב' בקניונים או לידם...חוץ מזה לא תראי הרבה וגם תלוי באיזו עיר וכו'.. בכל מקרה בהתחלה גם לי היה חרא שם אבל מצאתי כמה חברה' טחונים שגרו בקומפאונד והעברתי איתם זמן עד שהכרתי אנשים חדשים והתחלתי לצאת להופעות ומסיבות וכו'. לא יודעת איך זה בניגריה, בדרום אפריקה יש המון להקות מעולות ומסיבות ממש טובות, למרות שהייתה בעיה עם הנסיעות כי אי אפשר לתפוס מונית, צריך אוטו אבל הסתדרנו. בכל מקרה, את תסתגלי...

kit k@t

New member
חשבתי ככה...

תמיד שיעשע אותי שכחברה שלי אמרה משהו כזה... כי הלבנים כל כך דאגו להפרדה תמיד, ועכשיו הם נדפקו בגלל עצמם... אבל תזכרי תמיד שזו חוויה שלא הרבה אנשים זוכים לעבור, ותקחי אותה בתור כזו... כשתתבגרי תמיד יהיו לך את השנים שבילית בניגריה, וזה ממש לא כמו לגור בארה"ב או בשוודיה. רק תשמרי על עצמך :) קאט

ציקהלה

New member
היה לי כלב שקראו לו קוקי חבקוקי

והוא היה לועס את הנעליים של השכן. לבסוף השכן ירה בכלב שלי ובכיתי מאוד.

למעלה