חדשה

l i o r 1 8 2

New member
חדשה

טוב אז כן אני חדשה קוראים לי ליאור אני בת 16 מגדרה (מקום נידח וקטן באמצע הארץ שאפילו אם תשימו אגודל על המפה אתם מכסים את המושבה הקטנה שלנו)ואין הגדרה לאהבה שלי לfall out boy אז כן אני אשמח גם להשתלב ביניכם האוהבים האחרים שלהם! growing up never sounded so good -xo- the best patr of belive is the lie נ.ב fob is for lovers!!! (and i am one) 3> 3> 3> 3>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ברוכה הבאה D:

יוו כמה חדשים יש בתפוז חחחח אני שחר בת 15 כמעט ^^ השתלבות נעימה לך ואל תברחי מכאן! חח

l i o r 1 8 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo2.gifכיף כאן!!!!

אין לי לאן לברוח כל החברות שלי שונאות את fall out boy והן כל הזמן אומרות שפיט הומו ואני מתרגזת ובכלל הן אומרות שיש לי אובססיה לגביהם ולגבי פיט מה שלא נכון בדרך מוזרה כי זה די נכון וגם ההורים שלי שונאים את המוזיקה הזאת ואת הצרחות של פיט נראה לי שזה המקום הכי טוב בשבילי רק אתם יכולים להבין אותי (נראה לי כי אף אחד לא חושב כמוני חוץ מכם)

רבההה

New member
חחח כל הידידים שלי צחקו עלי שאני

שומעת אותם.. שיצחקו שיצחקו.. הם להקה מדהימה!! ומחוץ מזה.. הם לאט לאט נמסים ומתחילים לשמוע אותם.. חה חה חה
ו..ברוכה הבאה
גמני דיי חדשה.. אני קוראת פה מידי פעם ואני חושבת שגם הגבתי איזה פעמיים.. אבל בכל זאת =]]

advosh18

New member
לא נורא ../images/Emo8.gif

החברות שלי עשו לי את המוות עפ פול אאוט בוי ויותר מאוחר פאניק! ומכ"ר וכו'.. עכשיו הן מבקשות שאני אשלח להן שירים
פוב רולז

sbsp

New member
גם לי

אין הגדרה לאהבה לFOB במיוחד לפיטר החמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וברוכה הבאה ! השתלבות והתמכרות נעימהההההההההה
לילה טוב !!

l i o r 1 8 2

New member
מכורה

אני מכורה מלידה fall out boy מצילים אותי מכל משבר שלי וגם כל רגע כיף ושמח שלי!!!!!

zivid

New member
שאלוםםם ../images/Emo129.gif

ברוכה הבאה
אני זיו מסינגפורXD

Black Parade

New member
היי לך.../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

שאלוםם. אני נילי, בת 16 מצפת.
אמא שלי דווקא אוהבת רוק XD

למעלה