חדשה.... הייי אני תמר מחיפה... מקווה להשתלב מהר... וחשוב לי להכיר אנשים חדשים כדי לפתוח דף חדש...
T tamar35 New member 3/3/07 #1 חדשה.... הייי אני תמר מחיפה... מקווה להשתלב מהר... וחשוב לי להכיר אנשים חדשים כדי לפתוח דף חדש...
N n o a m z i New member 3/3/07 #2 ברוכה הבאה! אני נעם בת 16... גם אני מאיזור חיפה (צפון...) אני גם חדשה ואני אשמח להכיר...
S Saint Marco New member 4/3/07 #5 ברוכה הבאה מאמלה אני אור, בן 19 מהמרכז. סתם שאלה, מה זאת אומרת לפתוח דף חדש?
S Saint Marco New member 4/3/07 #9 שיהיה בהצלחה מתוקה החיים מלאים התחלות חדשות רק חשוב לנצל את ההזדמנויות האלה
B b a r00 New member 4/3/07 #7 ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif אני בר, בת 15 מכרמיאל.. השתלבות מהירה שתהיה... מקווה שבאמת תצליחי לפתוח פה דף חדש מוכנה לעזור אם צריכה.. שבוע מקסים!
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif אני בר, בת 15 מכרמיאל.. השתלבות מהירה שתהיה... מקווה שבאמת תצליחי לפתוח פה דף חדש מוכנה לעזור אם צריכה.. שבוע מקסים!
L livemylife New member 5/3/07 #11 ברוכה הבאה היי אני מתן בן 17...ברוכה הבאה ואם את רוצה לדבר או כל דבר אחר אז את יכולה כאן 195845932