חדשה

חדשה

הי אני לירן ואני מתעניינת בתרבות יפנית ואני גם רוצה ללמוד יפנית אממ אני עושה עבודה על תרבות יפנית לבגרות באנגלית יחד עם מורין (מורין6) ואני אשמח אם תוכלו לעזור לנו

JPing

New member
ברוכה הבאה

שלום ומקווה שתהני. אני ישמח לאזור כמו גם כל ( לפחות אניחושב) חברי הפורום. רק אני ממליץ לכן שתצמצמו את הנושא לפן תרבותי אחד כי סך הכל מדובר בעבודה של כ 10 עמודים ממה שאני זוכר :) ( בנוסף מעט חומר מקל על הבחינה בע"פ מכיוון שבוחנים אותך על העבודה שעשית)

תודה

ואממ המורה שלנו אומרת שהיא יודעת שבד"כ העבודות האלה הן קצרות ולא הכי מעמיקות אבל היא רוצה שיהיו לנו עבודות ממש רציניות שיראו גם תהליך מתמשך (בהתחלה חשבתי לעשות על הנדסה גנטית אבל וויתרתי)

JPing

New member
אז המורה לא מבינה את מהות

העבודה. העבודה לא אמורה להיות גדולה כי היא סך הכל צריכה להראות את יכולת ההתנסחות שלכם בכתב ואחר כך בע"פ ( מכיוון שהראיון מכיל חלק על העבודה) , זה לא עניין רציני ועדיף היה שאת הזמן שאתם משקיעים במחקר/כתיבה של העבודה הנ"ל ( שלפי הבנתי היקפה הוא בסביבות ה 20-30 עמודים) הייתם משקיעים בלימוד אנגלית ( מכיוון שזו המטרה של כל העבודה)

GnomeBubble

New member
זה פשוט נושא גדול מדי

בפחות מ-50 עמודים אי אפשר לעשות אפילו תקציר של תרבות יפן. ואני בטוח שאתן לא באמת רוצות להיתקע עם עבודה כ"כ גדולה
אני מציע לכן להתמקד בנושא אחד, או לפחות חלק מסויים מהתרבות. אתן יכולות לעשות עבודה על גיישות, או על מוזיקה יפנית מסורתית או אולי על מוזיקה יפנית או מודרנית אם זה מעניין אתכן יותר (אפשר גם להציג היסטוריה של המוזיקה מהעבר ועד ימינו). אתן גם יכולות להתמקד בזמן מסויים ולכתוב עבודה על המאפיינים התרבותיים הבולטים של יפן בתקופת אדו למשל: מעמדות (סמוראים, איכרים, בעלי מלאכה וסוחרים), סגירה בפני המערב, קאבוקי וכו'.

last day

New member
תתמדקו באפנה רחוב היפנית D:

הכי מגניב
תוכלי להסביר בהתחלה על הקימונו ועל הלבוש מתחילת הקיסרות היפנית ועד היום
ודרך אגב, וולקם

למעלה