חדשה...

shaiush4

New member
קודם כל - ברוכה הבאה!

ועכשיו לשאלה הקשה - מה עושים? התשובה היא בודקים כנראה. יש בקישורים של הפורום מאמרים שונים שעוסקים בנדודי שינה, ודרכים להרגע, או לשפר את היגיינת השינה. יכול להיות שלא זו הבעיה, והבעיה היא פסיכולוגית, ואז במאמרים יש שיטה שאמורה סטטיסטית לעזור אם זה אכן המקרה. למרות שתמיד עדיף להתייעץ עם מומחה. אם זה לא פסיכולוגי, כנראה שזה פיזיולוגי, ויכול להיגרם מכמה סיבות, וכאן באמת צריך בדיקה של רופא... התהליך הזה של לגלות מה גורם לבעיה הוא לא פשוט בכלל, ולוקח זמן. הכל שאלה של עד כמה זה באמת מפריע לך, ולפי מה שאת מתארת - זה מאוד מפריע לך... בכל מקרה לא מומלץ לשכב במיטה כל כך הרבה זמן, אלא לקום אחרי 10-15 דקות ולעשות פעילות פאסיבית כלשהי (טלויזיה למשל). ואחרי כמה דקות לנסות לחזור לישון, ואחרי 10-15 לקום, וחוזר חלילה.

../images/Emo6.gif

חוזר חלילה

shaiush4

New member
מבאס נורא...

לרגע חשבתי שאולי התבלבלתי
וכן, זה מבאס, אבל אם זה מה שיעזור צריך את הכוח רצון לעשות את זה שוב ושוב...

MeWithoutU

New member
שלום

קראתי חלק מהמאמרים שיש בקישורים שבפורום... נורא מעניינים...(= ניסיתי טיפות הרגעה טיבעיות... ניסיתי מוזיקה לפני השינה או טלויזיה... לא לשתות קפה... ספורט זאת כבר בעיה...()= אני עצלנית כמו לא יודעת מה... הספורט היחיד שאני עושה זה עם החבר(= תאמת שהזמן היחיד שבאמת יש לי שינה טובה... אפילו 4 שעות שינה ואז קמה כמו חדשה...זה כשאני ישנה בבית של החבר (בתנאי שהוא לא ישן...כי הוא נוחר) ואז באמת...אפילו אחרי כמה כוסות של קפה שחור אני עדין מסוגלת להירדם בקלות ולישון הכי טוב שיש... החדר שלו כאילו מרגיע כזה... החדר שלי גורם לי לפיוזים...()= ושוב אני בעוד לילה שקשה להירדם...

דנטל

New member
אם את מאמינה בפאנג שווי

אולי כדאי לך לשקול לשנות קצת את העיצוב של החדר. בפורום פאנג שווי תוכלי להתייעץ לגבי עיצוב מרגיע ומעודד שינה.

למעלה