חדשה...

MeWithoutU

New member
חדשה...

אני פשוט לא מצליחה להירדם... אני הולכת למיטה... שוכבת...מסתובבת מצד לצד... שעה...שעתיים...שלוש... פשוט לא נרדמת...)= זה פשוט משגע אותי... מגיל 13 אני ישנה ממש קצת... בזמן לימודים גם הייתי שורדת 3-4 ימים בלי שינה...ואחר כך שינה של 8 שעות והייתי בסדר... איכשהו חייתי עם זה...לא הזיז לי כל כך... עכשיו אני צריכה לישון... רוצה לישון...ופשוט לא נירדמת... בחודשיים האחרונים ממש קשה לי בלי לישון... אני ממש משתגעת...כמעט בוכה מרוב יאוש... מה עושים?

MeWithoutU

New member
היי...

היום...עוד לא...)= שכבתי במיטה שעה וחצי...לא הצלחתי לישון... אז קמתי מהמיטה...)=

gavrik

New member
הגעת למקום הנכון

הרבה פה אוהבים חתולים וגם הקטע הזה עם נדודי שינה..

MeWithoutU

New member
חתול|../images/Emo13.gif

לא סתם אוהבת חתולים... מתה עליהם(= בעיקר על שני הבונבונים שיש לי בבית... נדודי שינה...זה

MeWithoutU

New member
את האמת...

לא ממש יודעת... לפעמים אני פשוט שומעת מוזיקה וזה גורם לי להירדם... אבל לפעמים זה לא עוזר... לפני כמה חודשים גם קניתי טיפות הרגעה והייתי נירדמת מהר... עכשיו גם זה לא עוזר... בעיקרון הכי מעייף...זה לבכות...)= אבל לא רוצה לחשוב על דברים רעים לפני השינה... גם שאז אני קמה עם כאבי עיניים ועם מצב רוח מבאס ביותר...

gavrik

New member
מזה טיפות הרגעה?

ואת רוצה להגיד שאת בוכה סתם ככה כי לא נרדמת?!

MeWithoutU

New member
זה...

טיפות שעוזרות להירגע ולהירדם...(= ואני לא בוכה סתם ככה כי לא נירדמתי... אמרתי שאני כמעט בוכה... זה כבר מהיאוש... שאני עייפה מתה...ולא נרדמת... עוד לא יצא שבכיתי בגלל זה...(=

gavrik

New member
אה, אף פעם לא שמעתי על טיפות כאלה

אלא אם כן זה יין מקווה שגם לך ייצא לך לבכות..

אם לא קוראים לך גבי..

או דרור... לעולם לא תהיי מהמקובלים של הפורום... :) אני עייפההההההההההההההההה

דנטל

New member
שששששש (לא לגלות לאף אחד)

אבל אני ממש שונאת את השם דנה ולגמרי מעדיפה ושמחה שקוראים לי דנטל, אבל אני רוצה להיות מקובלת
.

למעלה