חדשה..:]

חדשה..:]

שלום קיבלתי מיונים להדרכת ח"יר...והמיונים שם למפקדת כיתת טירונים..מישהו יכול להגיד לי מה קורה במיונים שם?מה צריך לעשות כדאי לעבור... ויש לי עוד שאלה..רשמתי במנילה במקום הראשון מקצועות המחשב ולא קיבלתי עדין זימון לזה..מישהו יודע מתי מקבלים..? ו..:]מקבלים זימונים לכל המיונים הקדם צבאיים שרשמתי במנילה?? תודה ומצטערת על החפירה..:|

כנסי..

טוב אז את המיונים האלה גמני קיבלתי(יש יש יש חחח).. תכנסי לפה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=164&c=1000&sc=1093&ssc=0 יש פה מכל מיני מאמרים על המיונים שנעבור... וסביר להניח שאם קיבלת את המיון הזה אז בסס הזה כבר לא תקבלי יותר מיונים..חלון המיונים הבא הוא רק במרץ...אבל במידה ותעברי את המיון של הדרכת יח''ש אז לא תקבלי יותר מיונים וזה יהיה תפקיד מובטח.. טלגביי השאלה האחרונה מה פתאום שמקבלים מיונים לכל מה שביקשת במנילה חחחח..במקרה הטוב מקבלים 2-3 בהצלחה במיון!! :)

א י ןש ם

New member
אמממ....

אני גם כן סימנתי את מקצועות המחשב בעידפות ראשונה ובסבב הראשון קיבלתי זימון לאשכול אחר... פשוט מאוד תשלחי פקס ללשכת הגיוס (מדור קד"ץ), ותאמיני לי שזה יגדיל מאוד מאוד את הסיכויים שלך לקבל זימון בסבב הבא...

cameman

New member
סבב המיונים הראשון בדיוווק נגמר.

השבוע (מראשון עד חמישי) היה סבב מיונים למקצועות המחשב. ואני אומר את זה כי אני בקורס תכנות וראיתי את כל אלה שבאו להיבחן :] (אללה בסמ"ח! :]) בכל מקרה, יש סבב שני למיונים של מקצועות המחשב שיתחיל באוג' 07, אני מניח שהוא יהיה באיזור מרץ (ככה אני עשיתי את המיונים שלי). בכל מקרה, תחפרי למדור קד"צ - טלפונים פקסים וכל דבר אחר שעולה לך בראש זה משתלם.

למעלה