חדשה

hillali 86

New member
חדשה

היי אני חדשה פה האמת שרק היום עלתה בי המחשבה לחפש פורום שעוסק בנושאים שאני אוהבת ... אז הגעתי לכאן, אני רוצה לפרסם לכם כמה שירים שכתבתי (כל פעם אחד אחר) ולקבל תגובה אמיתית על מה אתם חושבים, לא בשביל שיגידו "וואו איזה יופי או איכס את לא מוכשרת" אלא באמת ביקורת בונה אני מאמינה שפה אני אוכל לקבל את זה באמת ולא חשוב לפרסם את הדברים האלה אני באמת רוצה לדעת איך אני יכולה לכתוב פעם הבאה יותר טוב אז אם למישהו יש כח לקרוא ועוד לכתוב הערות זה יהיה ממש נחמד תודה מראש וסליחה על ההקדמה הארוכה הנה משהו שכתבתי לא ממזמן : טעם הדמעות טעם מלוח בפי ובלי שביקשתי דמעה זולגת על לחיי אחת ועוד אחת נוזלות על פניי זה הטעם שמייצרות עיניי וודאי, זאת לא פעם ראשונה ולבטח לא האחרונה כי הטעם מוכר טעם מן העבר טעם שמתבקש מפי עוד ועוד וליבי גם הוא דורש לבכות עיניי לא מתנגדות וידיי את דמעותיי לא מוחות והטעם הוא טעם הדמעות

קודם כל- ברוכה הבאה!

כתבת יפה, על דמעה אחת שממנה אפשר לפרש כל כך הרבה. כתבת בלי סימני פיסוק,ולמרות שאני אוהבת סימני פיסוק- בקטע שרשמת זה לא הפריע לי. כתיבה זורמת. תמשיכי לכתוב.

שרון653

New member
ברוכים הבאים!

כתיבה באמת זורמת. את הצלחת להעביר בכתיבה שלך את הכאב ואני הרגשתי שזה כאב אישי שלך.. ממש יפה. מקווה שתפרסמי עוד יצירות שלך.

hillali 86

New member
תודה לכולם

תודה על קבלת הפנים ודרך צעיץ לבן ממש אהבתי את השיר שכתבת ממש פה מתחתיי

webrain

New member
מרגש

ממש גורם להזיל דמעה
ברוכה הבאה

למעלה