חדשה =]

חדשה =]

גמאני מאוהבת בג'וני
אני לא שרופה עליו כל כך הרבה זמן, אבל בכל זאת... ד"א, אני מאלה שאוהבים אותו כשהוא נראה טיפה הומו [סליפי הולו וצ'ארלי בממלכת השוקולד ><"]... אבל בטח אין הרבה כאלה, כל המעריצות שאני מכירה חולות עליו בגלל שודדי הקריבים
מקווה להשתלב ^^

Fairies Dust

New member
וולקאם

אני נועם, חחח תאמיני לי שיש כאלה שאוהבים אותו קצת הומו (כמוני..) השתלבות נעימה... נ.ב -אהבתי את הכינוי שלך

Aviyush

New member
ברוכה הבאה

אני אביה חחח וגם אני אוהבת אותו בסוג סרטים כזה

tali44

New member
ברוכה הבאה!!

אני טלי בת 15. השתלבות מהירה ונעימה!

ouch1

New member
הוא לא נראה הומו

בסליפי הולו! הוא נראה כזה חמוווד

חמוד לאללה...

אבל תודי שיש בו שמץ הומואיות
למשל, בקטע שהוא צורח כמו מטורף בגלל העכביש ><" ובכלל, הצורה שהדמות שלו הולכת ומתנהגת וזה... אבל לדעתי זה רק גורם לו להיראות יותר טוב

ouch1

New member
no way!

זה לא הומואי, זה ממש חמוד! הוא ממש מצחיק כשהוא עם המשקפיים הענקיים האלה P:

XD

אצלי יש גבול דק מאוד בין חמוד להומו.. ובדרך כלל זה בא ביחד P: בתכלס, כל מי שחמוד נראה טיפה הומו... במיוחד מי שחי בתקופה ההיא. עם המגפיים האלה ><" נגיד, בשודדי הקריבים הוא לא נראה הומו בכלל. והוא חמוד בצורה לא-חמודה שכזאת... יותר בצורה מאגניבה ושודדית כזו =| הו, אתם יודעים על מה אני מדברת
קיצר, הוא נראה טיפה הומו. מה שאומר שהוא יותר חמוד. מה שאומר שאני אוהבת אותו יותר. לסיכום: הוא כל כך כל כך חמוד XP

nitzan s

New member
בשודדי הקריביים הוא לא נראה הומו?!

חצי מהאנשים שאני מכירה אומרים לי שהוא הומו בגלל הסרט הזה במיוחד איך שהוא הולך שם עם היד ככה

ouch1

New member
וואווו לא!

הוא לא הומו בסרט הזה.. הוא כל כך סקסי

nitzan s

New member
ברור שהוא סקסי אבל יש שם משהו הומו

את לא שמעת על כל הבלאגן שהיה עם המפיקים שהם התלוננו שהוא עושה אותו הומו מידי והם לא היו בטוחים שהוא טוב לתפקיד?

מיצי007

New member
ברוכה הבאה

המנהלות שלך כאן אוהבות אותו מאוד שהוא נראה טיפה הומו.... זה בסדר וטבעי לחלוטין

למעלה