חדשה :]

Anuerysm

New member
אוקי לא להתנפל עלי

בסך הכל רציתי לחשוף אותה למוזיקה אחרת שלדעתי יותר טובה

Welsh

New member
יש דרך ויש דרך

אבל סבבה, פעם הבאה תשתדל להמליץ עם קצת יותר טאקט

epitaph

New member
לא כיוונתי את דבריי דווקא אלייך...

אלא בכלליות אחרי השירשור הזה והשירשור שקדם לו.

M e n s R e a

New member
שמע

זה נכון שלכל אחד יש זכות לטעם שלו והכל. אבל מה לעשות שהסגנון הזה של אימו בנוי יותר על פוזה מאשר על מוסיקה? ואם היא לא התלהבה מהשירים היותר טובים של לדזפ, אחת מלהקות הרוק הכי טובות של כל הזמנים, אולי הכי טובה אפילו (זו דעתי), אבל מאד אוהבת את MCR, לינקין וסינרגיה...אתה לא מצפה שיעריכו את הטעם שלה.

Welsh

New member
קראתי...

'היא לא אוהבת את לד זפלין אבל אוהבת את לינקין פארק וסינרגיה אז הטעם שלה על הפנים' מעניין מאוד מה שאתה כותב, מעניין, הזוי וקצת לא במקום, סלח לי (באמת, סליחה), אבל מי אתה שתקבע איזה סגנון ראוי לשמיעה ואיזה לא? היא אוהבת את זה? שתשמע את זה, אני ממש לא מבין למה זה עושה לך רע.

M e n s R e a

New member
אז זה אומר שאי אפשר להעביר ביקורת?

אז אני חושב שהלהקות האלה לא משהו בכלל. אז אמרתי את זה. אז מה, היא תיעלב? ובד"כ אהדה ללהקות כאלה מעידה על בורות וחוסר חשיפה למוסיקה אחרת ממה שמושמע ב-MTV. היא הרי כותבת לך את הפלייליסט של גלגל"צ שם. לא משנה, אני לא בא בקטע שאני אומר למישהו מה לשמוע, אני רק אומר מה לדעתי שווה האזנה ומה לא.

Welsh

New member
מה יהיה?../images/Emo13.gif

אתה חושב שהלהקות לא משהו? אז אם אתה ממש מרגיש צורך חזק לכתוב משהו תכתוב 'אני לא אוהב את זה', אין סיבה שהיא תיעלב, אבל זה לא לעניין לכתוב דברים כמו 'אהדה ללהקות כאלה מעידה על בורות', כי זה כן מעליב.

M e n s R e a

New member
כי סביר להניח שהיא שומעת את מה

שגלגל"צ ו-MTV מכתיב לה לשמוע. וזה אומר המיינסטרים של המיינסטרים, ורוב הדברים שמושמעים שם לא נמצאים שם בגלל שהם טובים או משהו. ומה לעשות, שאם מישהו יאמר לך, שהוא אוהב את MCR, ושהם להקה ממש טובה, הסיבה לכך היא כנראה בגלל שהוא לא שמע את לדזפ, פינק פלויד, וכו'. עזוב עכשיו להיות פוליטיקלי קורקט לרגע. כמה אנשים אתה מכיר שנחשפו (בטח מתוך יוזמה עצמית, לא תודות לערוצים הידועים של המוסיקה) למגוון של להקות, ועדיין אומרים שגרין דיי למשל היא להקה מדהימה?

Welsh

New member
תתפלא, אבל מה שאתה שומע

(ואני), לא כולם שומעים, זה לא מוריד מהערך שלהם ולא מוריד משלנו. וכן, אני מכיר אנשים שניסו לשמוע כל מיני להקות שאני שומע והם עדיין מעדיפים לשמוע דברים אחרים, זה לא אומר שום דבר מלבד זה שהטעם שלהם ושלי לא זהה.

M e n s R e a

New member
טוב, אולי אתה פחות "לוקח" את זה ללב

ממני פשוט. אישית נמאס לי שאנשים מרימים גבה כשאני אומר שאני שומע לדזפ, בעוד הם חושבים שבלינק להקה מדהימה. או שאנחנו עושים הארד רוק, ואומרים לנו-למה שלא תנסו להישמע יותר כמו גרין דיי, ככה יהיה לכם יותר סיכוי להצלחה וחשיפה. אתה גם יכול להבין, שבמקרים רבים הדבר נובע מאי הכרת הלהקה. אולי לא במקרה שלה, אבל בהרבה מקרים כן.

Welsh

New member
אני יכול להבין הרבה דברים

אני יכול להבין שמי שלא מכיר לא יכול לאהוב, אני יכול להבין שמישהו הכיר והתחיל לאהוב ואני יכול להבין שמישהו מכיר ולא אוהב... משהו שאני מקווה שגם אתה מבין אותו
אם מישהו מרים גבה על משהו שאתה שומע, אל תקח ללב, הרי בינינו... לדז
בקשר למה שאתה ולהקתך מנגנים, אני מאחל לכם הרבה הצלחה!

O n M y O w n1

New member
סליחה?

ממש לא. אני מכירה את לד זפלין דה דורס פוליס ואת כל הלהקות הללו. אבל זה שאני לא אוהבת מטאל .. לבוא ולהגיד שאני בורה ואין לי טעם? זה כבר ממש חוצפה לדעתי.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif חחחחח

במקומות שבהם אני מרגיש יותר בנוח, אני בד"כ לוקח את הרשימה של הלהקות, וכותב לה מה היא צריכה לשמוע (כמובן שהכל בצחוק, כן, כל אחד והטעם שלו). במקרה הזה לא יודע אם היה נשאר שם משהו. אולי רד הוט.

cohenet91

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני ענת. שמעי, רוק זה אחלה. אם לא מקבלים אותך פה בגלל הלהקות שאת שומעת (שהן עדיין רוק, חברה..טוב, לפחות חלקן) אז הייתי מציעה לך ללכת מפה. לא כדי לעשות להם דווקא או משהו. אבל למה לעזאזל שתתאימי את עצמך למה שהרוב פה שומעים?! מפריע להם מה שאת שומעת? פשוט לכי מפה
ועוד משהו- זה ממש מעצבן שאנשים קובעים שמוזיקה מסויימת היא חרא, ומוזיקה אחרת היא איכותית. אין כזה דבר. כל מוזיקה שבנאדם אוהב לשמוע ושעושה לו טוב- היא טובה, לאותו בנאדם. יום טוב וחג שמייח

למעלה