חדשה

בננה141

New member
חדשה

שלום!!! נכנסתי במקרה ומאוד התלהבתי מהפורום!! אבל מישהו יכול לסביר לי מה זה חצלול? (אולי חלום צלול..?) ועוד כמה מושגים..בקצרה..

silverhawk

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קודם כל - את צודקת בהחלט. חצלול=חלום צלול. את מוזמנת לקרוא את האתר שהובא לך ואת השאלות הנפוצות בפורום על מנת ללמוד מעט יותר על הנושא, וכמובן שאנו נשמח לענות על כל שאלה.

בננה141

New member
תודה רבה לשניכם../images/Emo51.gif

ובאמת יש לי שאלה: כשאתה בחלום צלול, זה מרגיש כמו מציאות? ושתתעורר תזכור את זה מטושטש כמטו חלום רגיל או כאילו זה קרה אתמול, כשהיית ער?

Rudebox

New member
את תרגישי כמו בננה באוויר../images/Emo8.gif

כן את מרגישה כמו במציאות אבל תעשי טכניקות להגברת הצלילות ככה את תראי יותר טוב בחלום צלול וגם את תרגישי יותר.. תגידי לי את , שיש לך חלום מפחיד או חלום שאת זוכרת אותו . את חושבת שזה מציאות בחלום נכון? אותו דבר :) ואת תזכרי את זה כאילו זה היה אתמול יותר טוב מחלום רגיל כי את מודעת :)

בננה141

New member
שוב תודה...

אתה מגניב!!!!! ולמה אני זוכרת רק תמונות מהחלומות שלי (לפעמים) ולא מצליחה להזכר בסצנות....?

Rudebox

New member
זה מה שקרה לי הבוקר.

לפעמים זוכרים רק תמונות זה קורה הרבה איך שאת קמה סגרי עיינים תני להתהליך 10 דקות ותשאלי את עצמך מה חלמתי ותתרכזי רק בזה אם את תעשי את זה טוב רוב הסיכויים שתזכרי טוב

sh00sha

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני רואה שכבר הסבירו לך את כל מה שצריך, ואם לא, פני לאתר של אלון ברמן, הקישור בעמוד הראשי. אני מאחלת לך מלא בהצלחה, שושה .

למעלה