חדשה :] אני אריאל בת 13 וחצי מהרצליה וגםאני מכורה להארי פוטר כמו כולם פה מקווה להשתלב
B baril New member 22/11/06 #1 חדשה :] אני אריאל בת 13 וחצי מהרצליה וגםאני מכורה להארי פוטר כמו כולם פה מקווה להשתלב
פ פיקסית נצחית New member 22/11/06 #2 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ב"ה קראי את התקנון של הפורום למען ביטחונך האישי ותהני! אני ספיר 16.
פ פרד וויזלי המקורי New member 22/11/06 #3 ברוכה הבאה !!! ../images/Emo140.gif מאחל לך השתלבות נעימה ומהירה. אני יעקב, אבל גם פרד זה בסדר.
נ נוויל לונגבוטום המקו New member 22/11/06 #6 ברוכה הבא../images/Emo9.gif אביתר בן 14 מירושלים אני אחינו של פרד ווזלי המקורי
T ToryMaster New member 25/11/06 #28 אני חייבת לציין משהו בזמן שזה אכן משעשע משהו, להיכנס לפורום חדש ולראות שרשור כזה, לי היה גורם להרגיש נורא מבולבלת וטיפשה, חישבו על כך
אני חייבת לציין משהו בזמן שזה אכן משעשע משהו, להיכנס לפורום חדש ולראות שרשור כזה, לי היה גורם להרגיש נורא מבולבלת וטיפשה, חישבו על כך
ח חרבביש New member 25/11/06 #30 אנחנו עושים סינון. כל מי שזה מבלבל אותו, בעיה שלו. מי ש'מבין עניין' - ברוך הבא. סתם