חדשה

sandy claws

New member
אממממ

נירוונה נירוונה נירוונה ונחשו מה עוד?? נירוונה!!! אממ סתם אני אוהבת: GUNS N' ROSES , LEDZEPPLIN, THE WHO אבל הכי הכי הכי הרבה נירוונה

cohenet91

New member
אז תמליצי לי על שירים שלהם

(נירוונה)
ואם אפשר אז גם של גאנז

sandy claws

New member
אהההההה

של נירוונה הכי טובים: Come as You Are In Bloom Rape me Sliver All Apologies Something in the Way On a Plain הייתי יכולה עוד להמשיך שעות כי בכל זאת מדברים פה על נירוונה ושל גאנז: patience (שיר ממש ממש טוב) Sweet Child O' Mine Paradise City November Rain Don't Cry

Anuerysm

New member
משהו כאן מוזר

את שמעת את דה הו ולד זפלין ובכל זאת את חושבת שנירוונה יותר טובים? אולי דה הו שהם קצת שנויים במחלוקת אני מבין אבל בחיים לא ראיתי מישהו שבדק את שתי הלהקות לעומק ובחר את נירוונה על פני לד זפלין

1uLtRaSoNiC1

New member
../images/Emo45.gif...נירוונה די אוברייטד לדעתי

הם לא רעים, אבל יש להקות יותר ראויות להייפ כזה בתכלס 'סמלס לייק טיין ספיריט' זה השיר הכי טוב שלהם

Caraya

New member
../images/Emo31.gif

כל אחד והדעה שלו, לדעתי לומר שנירוונה זה סמלז זה פשטני בדיוק כמו לומר שלד זפלין זה "סטירווי טו הבן", דיפ פרפל זה "סמוק און דה ווטר" או שמטאליקה זה "נאת'ינג אלס מאטרס".

1uLtRaSoNiC1

New member
מה הקשר? הבנת בכלל את ההודעה שלי?

לדעתי הם אוברייטד, בלי קשר לזה שאני חושב שזה השיר הכי טוב שלהם לא טענתי שהם להקה של שיר שמייצג אותם...

sandy claws

New member
אממממ

יותר מתחברת למילים של קורט.. וגם הלחנים תקשיב טוב טוב למוזיקה!! סתם לידע כללי כל אלבום Nevermind בלי אקורד מינורי אחד!! אני לא יודעת אם אתה מנגן על משו אבל כל מי שמנגן יודע שזה כמעט בלתי אפשרי!! אבל גם לד זפלין שולטיםםם

epitaph

New member
בטח שזה אפשרי...

כשאתה מנגן רק על שלושה אקורדים במהלך כל האלבום זה אפשרי בהחלט. משהו בסגנון ה One Note Song של Tenacious D רק על אלבום שלם.

Anuerysm

New member
אני מנגן על הרבה שיט

וזה לא משנה כי בדוגרי האלבום יותר מתמקד בקול של קורט יותר מאשר בגיטרה והמילים של קורט זה סתם לשמוע מישהו מדבר על כמה הוא שונא את עצמו ורוצה להתאבד אני מאוד אוהב את השירים של נירוונה אבל היכולת לנגן אלבום שלם בלי אקורד מינורי אחד לא מתקרבת לאף סולו של לד, מצטער.

sandy claws

New member
../images/Emo13.gif

אם יש לך כוח (וצריך הרבה זה ארוךך) תקרא את זה: http://www.notes.co.il/david/13432.asp

Anuerysm

New member
סתם איזה בלוגר וואנבי עמוק

אחרון גיבורי הרוק? על מה הוא מדבר בכלל? לנון והנדריקס הם היחידים שנחשבים בשבילו לגיבורי רוק?

מה שאתה אומר זה שטויות במיץ עגבניות

אין בזה שום דבר מוזר, זה נקרא 'טעם אישי', וזה מאוד נכון לגביה. אולי אתה מעדיף את דה הו ולד זפלין על נירוונה וחושב שהם הרבה יותר טובים, אבל זה לא מונע מאחרים לחשוב אחרת. תחשוב על זה...

למעלה