של נירוונה הכי טובים: Come as You Are In Bloom Rape me Sliver All Apologies Something in the Way On a Plain הייתי יכולה עוד להמשיך שעות כי בכל זאת מדברים פה על נירוונה ושל גאנז: patience (שיר ממש ממש טוב) Sweet Child O' Mine Paradise City November Rain Don't Cry
את שמעת את דה הו ולד זפלין ובכל זאת את חושבת שנירוונה יותר טובים? אולי דה הו שהם קצת שנויים במחלוקת אני מבין אבל בחיים לא ראיתי מישהו שבדק את שתי הלהקות לעומק ובחר את נירוונה על פני לד זפלין
כל אחד והדעה שלו, לדעתי לומר שנירוונה זה סמלז זה פשטני בדיוק כמו לומר שלד זפלין זה "סטירווי טו הבן", דיפ פרפל זה "סמוק און דה ווטר" או שמטאליקה זה "נאת'ינג אלס מאטרס".
יותר מתחברת למילים של קורט.. וגם הלחנים תקשיב טוב טוב למוזיקה!! סתם לידע כללי כל אלבום Nevermind בלי אקורד מינורי אחד!! אני לא יודעת אם אתה מנגן על משו אבל כל מי שמנגן יודע שזה כמעט בלתי אפשרי!! אבל גם לד זפלין שולטיםםם
וזה לא משנה כי בדוגרי האלבום יותר מתמקד בקול של קורט יותר מאשר בגיטרה והמילים של קורט זה סתם לשמוע מישהו מדבר על כמה הוא שונא את עצמו ורוצה להתאבד אני מאוד אוהב את השירים של נירוונה אבל היכולת לנגן אלבום שלם בלי אקורד מינורי אחד לא מתקרבת לאף סולו של לד, מצטער.
אין בזה שום דבר מוזר, זה נקרא 'טעם אישי', וזה מאוד נכון לגביה. אולי אתה מעדיף את דה הו ולד זפלין על נירוונה וחושב שהם הרבה יותר טובים, אבל זה לא מונע מאחרים לחשוב אחרת. תחשוב על זה...