חדשה!! נעים מאוד אני שיר מהרצליה
P PsycHo GirL oO New member 6/11/06 #2 ../images/Emo129.gif היי!!! D: ברוכה הבאה.. אני ליה... מבארשבע! נעימאוד והשתלבותנעימה!D:
ס סרח האשכנזי New member 6/11/06 #5 ברוכה הבאה למעונינו הקט! אני חזקוש בן 16 וחצי מתל אביב השתלבות נעימה
S syco Tshirt 4ever New member 6/11/06 #14 אהה בגלל זה אנלא מכירה אותך... את יודניקית חח סתם ליאת.. י"א9 איכס פריקית
T The legendary DuDe New member 7/11/06 #24 בואנה, את אל תדליקי אותי. את החפרנית מספר 2 בפורום הזה, אז |הגדש|חלאס!!!!
T The legendary DuDe New member 7/11/06 #26 זין עם ההדגשה הזו, ויש לומר: אל תעלבי כמו בפורום גאנז, הכלללל בצחוק וברוח טובה (הדגשה טובה!!!) מה שכן, אל תבואי ביני לבין ליאת
זין עם ההדגשה הזו, ויש לומר: אל תעלבי כמו בפורום גאנז, הכלללל בצחוק וברוח טובה (הדגשה טובה!!!) מה שכן, אל תבואי ביני לבין ליאת
פ פריקצה 1ר1דה 1אפלה New member 7/11/06 #27 ../images/Emo41.gifמותק, אנלא אחת שנעלבת, וב-א-מ-ת שאנלא באה ביניכם [מחשבות מטרידות- צאו לי מהראש!], אבל חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם&^^%$@#!@#%$&^% בשביל זה יש מסנג'ר!!
../images/Emo41.gifמותק, אנלא אחת שנעלבת, וב-א-מ-ת שאנלא באה ביניכם [מחשבות מטרידות- צאו לי מהראש!], אבל חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם&^^%$@#!@#%$&^% בשביל זה יש מסנג'ר!!
T The legendary DuDe New member 7/11/06 #28 יש גם פורום! זו זכותנו!! פורום-קבוצת דיון, מדינה דמוקרטית! מותר לנו להגיד מה שבא לנו! חח ולא אמרתי שאת נעלבת, אבל אם תכנסי לפורום גאנז, (1565 שליטע) אז תראי כמה התבכיינו על זה שכתבתי למישהי 'אל תזייני בשכל, באמאשלך' פשוט נהיה שם שרשורפלצת מטורף.
יש גם פורום! זו זכותנו!! פורום-קבוצת דיון, מדינה דמוקרטית! מותר לנו להגיד מה שבא לנו! חח ולא אמרתי שאת נעלבת, אבל אם תכנסי לפורום גאנז, (1565 שליטע) אז תראי כמה התבכיינו על זה שכתבתי למישהי 'אל תזייני בשכל, באמאשלך' פשוט נהיה שם שרשורפלצת מטורף.
Q Queen for a day New member 7/11/06 #29 המ, אני ישבתי מול המסך ונקרעתי מצחוק. אנשים לא מבינים צחוק. יש לי פלאשבאקים לפורום ג"ד.