חדשה

yar290

New member
חדשה

הי אני יערה בת 14 וחצי מבאר שבע אני גם בפורום סימס והשמיניה מקווה להשתלב מהר! והנה שאלון על ההתחלה: 1. שם? 2. גיל? 3. מיקומכם על מפת ישראל? 4. בן/בת? 5. אתם מאוהבים? 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? 8. מה בא לכם לעשות עכשיו? 9. אתם עייפים? 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו? 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? 14. אם כן אז אתם רוצים תירס? 15. חרב/ה? 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה?

hilonet14

New member
ברוכה הבאה אני..

הילה מבאר שבע גם! אני בת 14 וברוכה הבאה לפורום! :) ואני מפורום רובי וויליאמס 726 ואני עונה לך על השאלון: 1. שם? הילה {אמרתי:-} 2. גיל? 14 3. מיקומכם על מפת ישראל? ב"ש 4. בן/בת? בת 5. אתם מאוהבים? לא חחח 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? משפחה, חברים ,רובי וויליאמס 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? מלחמות וחרקים 8. מה בא לכם לעשות עכשיו? לפגוש את רובי 9. אתם עייפים? לא... :) 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? חברה הכיי טובה שלי אור 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? צחוק 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו? לאף אחד 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? חחחחחחחחחחחח מה???? הרגת אותי עכשיו! 14. אם כן אז אתם רוצים תירס? חחחחח בדיחה טובה.. לא תיארתי לעצמי... אני אספר לכולם בבצפר מחר חחחח 15. חרב/ה? לא =[ 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה? מוזר... יפה... מצפה להמשך!

yar290

New member
אני ב...

אני גרה בו' ואני לומדת בדוד טוביהו שבנחל עשן

yar290

New member
אה....

את מכירה את איילה חסן? או את לימור דנון או ענבר מעודד?

נושבו

New member
ברוכה הבאה!

אני נועה בת 16 מרחובות. 1. שם
נועה 2. גיל
16 3. מיקומכם על מפת ישראל
רחובות
4. בן/בת
5. אתם מאוהבים
אולי.. חח 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה
את המשפחה שלי והחברות שלי. 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה
אנשים צבועים, שקרנים ואגואיסטים 8. מה בא לכם לעשות עכשיו
להיות בחופש הגדול בבית מלון באילת:) הלכתי עם זה עד הסוף חח 9. אתם עייפים
לא 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם
אמא שלי? 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)
צחוק, כשמשהו מצליח לי, כשמבסרים לי דברים שמחים שחיכיתי להם... 12. למי אתם הכי מתגעגעים
הדר והגר חברות שלי. 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים
הא? 14. אם כן אז אתם רוצים תירס
לא
15. חרב/ה
מה? 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה
נחמד:)

linoy pal

New member
עונה...

1. שם?לינוי 2. גיל?15 3. מיקומכם על מפת ישראל?בת ים 4. בן/בת?בת 5. אתם מאוהבים?אמ..יש מצב.. 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה?תמוזיקה 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה?את הקנאה 8. מה בא לכם לעשות עכשיו?לישוןן 9. אתם עייפים?כן... 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם?חברה שלי 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)?חיוך של מישהו 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו?אמ... 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים?אמ...מה? 14. אם כן אז אתם רוצים תירס?חחחח שיהיה... 15. חרב/ה?אין 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה?נחמד

cohenet91

New member
ברוכה הבאה, אני ענת ../images/Emo24.gif

1. שם? ענת
2. גיל? 15. 3. מיקומכם על מפת ישראל? מרכז. 4. בן/בת? בת. 5. אתם מאוהבים? לא. 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? אנשים טובים. 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? אנשים רעים. 8. מה בא לכם לעשות עכשיו? לענות על שאלון ארוווווך
9. אתם עייפים? לא. 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? רוית. 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? מוזיקה, שיחה טובה עם מישהו, חיבוק, אוכל. 12. למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? הממ... 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? יאמי, תירס
14. אם כן אז אתם רוצים תירס? למה לא?
15. חרב/ה? חרבית
16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה? אחלה בחלה.

../images/Emo110.gif

והנה שאלון על ההתחלה: 1. שם
סמדר
2. גיל
14 וחצי [כמעט
] 3. מיקומכם על מפת ישראל
חיפה
4. בן/בת
בת
5. אתם מאוהבים
לא 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה
יעל
7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה
המ. 8. מה בא לכם לעשות עכשיו
לראות את יעל
9. אתם עייפים
כן
10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם
אני?
11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)
יעל
. אוי אני חפרנית
12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו
יעלי
13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים
לא
14. אם כן אז אתם רוצים תירס
לא
15. חרב/ה
אה?
16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה
חמוד
אבל קצר

ברוכה הבאה...

1. שם?עדי 2. גיל? 14 3. מיקומכם על מפת ישראל? ראש העין 4. בן/בת? בת 5. אתם מאוהבים? לא ממש 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? את אחותי 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? הרבה דברים 8. מה בא לכם לעשות עכשיו? לצאת 9. אתם עייפים? טיפה 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? אחותי 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? חברים 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו? לאחותי..ואו איזה תשובות מגוונות 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? ברור 14. אם כן אז אתם רוצים תירס? בכיף 15. חרב/ה? סליחה?

ברוכה הבאה../images/Emo3.gif

1. שם? 2. גיל?18 3. מיקומכם על מפת ישראל?מרכז..ליד מודעין 4. בן/בת?בת 5. אתם מאוהבים?לא 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה?אמ..ואוו הברבה דברים..חחח 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה?שקרנים 8. מה בא לכם לעשות עכשיו?לישון 9. אתם עייפים?מאוד!!! 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם?חברה שלי 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)?חברים,מוזיקה. 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו?חברים שלי.. 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים?אה?:S 14. אם כן אז אתם רוצים תירס?חח לא תודה 15. חרב/ה?אה? 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה?חמוד

I N S T I N C T

New member
ברוכית, עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. שם?שיר 2. גיל?13 3. מיקומכם על מפת ישראל?כפר סבא 4. בן/בת?בת
5. אתם מאוהבים?דלוקים..
6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה?אנשים 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה?מלחמות, כמה אנשים 8. מה בא לכם לעשות עכשיו?להיות במסיבה עם ידידים שלי 9. אתם עייפים?קצת.. 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם?חברה שלי 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)?שופינגגג חח 12. למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו?אממ לבת דודה שלי.. 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? 14. אם כן אז אתם רוצים תירס?לא 15. חרב/ה?לא 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה?מצוין

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

חן. 11. ירושלים... ועונה... והנה שאלון על ההתחלה: שם? חן. גיל? 11. מיקומכם על מפת ישראל? ירושלים. בן/בת? בת
. אתם מאוהבים? לא. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? לא יודעת. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? את כל הבעיות שיש בעולם הזה... בעיקר הבעיות שלנו בארץ. מה בא לכם לעשות עכשיו? להמשיך לענות על השאלון
. אתם עייפים? כן, תכף אני פורשת לישון. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? חברתי הטובה ביותר. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? חיוך. למי אתם הכי מתגעגעים עכשיו? אין מישהו מסויים עכשיו. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים? .... אם כן אז אתם רוצים תירס? חחח
. 15. חבר/ה? לא. 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה? נחמד
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Menta

New member
ברוכה הבאה 3: ../images/Emo28.gif

1. שם? שרית. 2. גיל? 13. 3. מיקומכם על מפת ישראל? נתניה. 4. בן/בת? בת. 5. אתם מאוהבים? בערך.|: 6. מה אתם הכי אוהבים בכל העולם הזה? משפחה, חברים, מחשב, אוכל. D: 7. מה אתם הכי שונאים בכל העולם הזה? שקרנים!11 8. מה בא לכם לעשות עכשיו? לישון. 9. אתם עייפים? כן. 10. תן דוגמא למישהו אחד שמכיר אותך הכי טוב מכולם? נועה, ברק. 11. מה עוזר לכם להרגיש טוב (לא הכוונה אם אתם חולים/לא מרגישים טוב)? שיחה עם חבר קרוב. 12. למי אתם הכי מתגעגעים כשיו? סבא ז"ל. 13. אתם אוהבים דברים באורך של 20 ס"מ עבים וחמים?
14. אם כן אז אתם רוצים תירס? חחח, אהבתי.D: 15. חרב/ה? 16. זהו נגמר....איך היה השאלון הראשון שהוכן על ידי יערה? סבבה.

למעלה