חדשה ^^

Love Yaoi

New member
חדשה ^^

שלומ!^^ אני.... שחכתי את השם לי!!><' טוב אחר כך 'ני אזכר בו ^^'. 'ני חדשה D: (הפיצול:למה את כותבת את ההודעה הזאת בכלל?!-.-') אני בת 14 ומתה על נארוטו ^^. הדמות האהובה שלי היא אמ........(שחכת מה היא?O.O) 'ני סנילית מה לעשות?! >.> *רבה עם הפיצול* סליחה ^^' אז קיצר 'ני בת 14 ולא זוכרת כמה חודשים ואני מתה על האנימה נארוטו ^^. הדמות האהובה עלי היא איטאצ'י ^^ ועל הפיצו לשלי סאסקה -.- מקווה להישתלב ^^ נ.ב. סליחה על המגילה ^^' אני פשוט דיי לא בסדר היום. נ.ב2.שלא תחשבו מחשבות ביגלל הכינוי שלי >.>

tom58

New member
היי

ברוכה הבאה... תלמדי לשלוט על הפיצול שלך עם את לא רוצה מצבים מביכים -מנסיון- השלבות מהירה (ההפך משלי :( ) ושתהני בפורום.... נ.ב: זה הפורום הראשון והיחיד שהייתי בו ואני רק בן 12 אז את מבינה למה אני לא משתלב - ולא ישתלב

Riku FanBoy

New member
ברוכה הבאה, מצטער שאני משרשר משלו..

פשוט שאתה רוצה ניפוח לאגו, אל תדאג, השתלבות יכולה לקחת הרבה ומעט זמן, לא דומה אצל כולם. אבל אתה תשתלב, סמוך על המילה שלי. בקשר אלייך, ברוכה הבאה, דברים על יאוי ותמצאי הרבה חברות פה, דברים על ג'וטסויים ותמצאי חברים מארבעת המינים. דברי על מה שבא לך ותהני מהפורום הזה, כי הוא מעולה. יאללה אני זזתי לארגן דברים אחרונים לצבא מחר ^^"

tom58

New member
זה פורום טוב מאד...:)

וזה לגיטמי שאני לא ישתלב אני הכי קטן מפה - אין לנו הרבה דברים משותפים אז אני לא מאשים אפחד-אל תבין אותי כאחד שהחיים שלו זה רק דיכאון...

SasuNaru

New member
ברוכה הבאה וכזה~ P:

מקווה שתהני פה~ ויאוי שליטע, אין מה להתבייש בזה 3>

w i n g i

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תשתלבי מהר! אממ..ותהני! חח הפיצוי שלך מזכיר לי את זאתי מקארה קאנו וסאסקה לשילטון

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ^^

תפקיד נערת היאוי שמור היטב לשרון XD אז..תתחדשי..צקצק

Dark Neko

New member
באיחור...ברוכית! ^^" ../images/Emo41.gif

בניגוד אלייך אני לא מתה על יואי אבל לא משנה
קיצר השתלבות מהירה ותהני מהפורום
ועוד משו,הכינוי שלך פסדר סתכלי על הכינוי שלי

למעלה