חדשה :)

מיטל52

New member
היי לכולם,אם כבר נשאלתם על dvd

רציתי לשאול על התקליטים של מייק.יש לי דיסק אחד שלו(כן אני יודעת אני במצב אנוש}ואני מאוד רוצה לקנות עוד..השאלה איזה מבין כולם לקנות ראשון...יש לי את הדיסק מתוך"אלבומי הזהב המובחרים"של חברת הליקון ואני נהנת ממנו פלאים{כבר יכולה לשיר אותו מהסוף להתחלה}...אז על מה אתם ממליצים? אני במיוחד אוהבת בלדות רומנטיות ...תודה על העזרה...

יש על רקע אדום שחור כתוב master ser

M. brant מתחיל מ 1 ) my way 2 ) en plein coeur de ta jeunesse 3 ) on se retrouve par hasard ומסתיים ב 15 ) toutes les couleurs 16 ) summertime יש את הדיסק עם הרקע הלבן, מייק לבוש בחולצה אדומה עם כפתורים לבנים וג'קט ג'ינס ומכנס ג'ינס, רשום על רקע אדום לבן בעיגול RTL מתחיל עם השיר 1 ) laisse moi t'aimer 2 ) holly holly ומסתיים ב 19 ) l'amour c'est ca, l'amour c'est toi 20 ) my way כולל על יד כל שיר את הזמן שלו. זה לפי דעתי הדיסק היפה ביותר שלו, וזה גם היה הדיסק הראשון שלי, כתוב עליו 20 eme anniversaire אם אין לך את הדיסק הזה, עדיף לך, לפי דעתי, לקנות אותו. והדיסק האחרון שיש לי ( לצערי, דיסקים שיצאו בעבר כבר לא נמכרים יותר ויש אותם ליתר חברי הפורום. BRANT QUI SAURA שכולל בתוכו שני דיסקים, אחד מהם ה DVD לס מואה טמה של ארז לאופר ללא תירגום עברי, השני דיסק רגיל עם 24 שירים שלו. הוא על גבי שחור לבן, מחזיק את האגרוף שלו לפנים.

מיטל52

New member
היי מאיה הדיסק הראשון שקנית הוא גם

הדיסק הראשון והיחיד שקניתי-ואת צודקת הוא מעולה...תודה על ההצעות מתוקה {@:

למעלה