חדשה :)

חדשה :)

היי כולם... אני חדשה פה, קוראים לי לוסיה ואני בת 14 מבת ים... אני מעריצה של מייק בערך כבר שנה... התאהבתי בשירים שלו [למרות שאת רובם אני לא מבינה ] ומאז לא הפסקתי לשמוע אותו ולאסוף תמונות שלו... אז אני מקווה להשתלב פה :) בנוסף רציתי לשאול איפה אני יכולה למצוא דיסקים שלו או די.וי.די ם שלו :)?

ברוכה הבאה, את יכולה למצוא דיסקים

בחנויות המוסיקה, לפעמים אין ( גם כשאני חיפשתי לא מצאתי באותו זמן שרציתי ), את צריכה להזמין מהמוכר ולמסור מספר טלפון כדי שהוא יתקשר אלייך כשמגיע. יש שני די וי די שלו, 1 ) לס מואה טמה המפורסם של ארז לאופר בלי תרגום עברי 2 ) מי ידע ( כשם אחד השירים שהוא שר ), שכולל רק שירים שלו מאותם שנים שהוקלטו לטלביזיות השונות דאז. אין תרגום עברי, עולה 100 שקל, ואת זה צריך בטוח להזמין דרך המוכר בחנות ליד הבית שלך ( לא צריך לרוץ רחוק ).

אה אחלה...

פשוט בדקתי לפני כמה שבועות בצליל וכנראה לא היה...אולי עם אני אזמין יהיה יותר טוב :p תודה...

ל"מייק ברנט אהובי"

קודם כל מה שמך? ושנית כן אני יודעת חחח.. אני פשוט מתה על מוזיקה ישנה [מייק, הביטלס , מרילין מונרו ....]

M i k e s F a n

New member
להיידי, מור ולוסיה../images/Emo215.gif../images/Emo109.gif

איזה יופי שכולכם מאותו "הבלוק".. היידי ומור נפגשו כאן בפורום ולמדו באותה שכבה בבית ספר.. ועכשיו לוסיה הבת ימית השלישית בפורום.. יפה לכן בננות
אתן באות ב- 29/10 כן

עוד שאלה ששכחתי...

אולי אתם יודעים איפה אני יכולה למצוא קליפ [כאילו קטע מהופעה או משהו כזה] של SUMMERTIME ?... פשוט התאהבתי בשיר וחבל שאין לי את הקטע...

יש את הקליפ ב די וי די לס מואה טמה

של הזמר ארז לאופר שאותו אפשר להזמין דרך כל חנות מוסיקה. הקליפ נמצא בסוף הסרט. חוץ מזה הקליפ נמצא במלואו גם בדי וי די qui surra ( מי ידע ) ביחד עם הקטע שהוא עושה עם הזמר הכושי.

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה לוסיה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יש לך שם יפה
... ולשאלתך.. דיסקים של מייק את יכולה למצוא בכל מקום (חנויות מוזיקה כגון: "TOWER RECORDS" או "צליל"), ובאותם מקומות לשאול את המוכרים את יש להם DVD של מייק ברנט, הם יכולים לבדוק ולהגיד לך שיש להם 2 אופציות או אחת מבין השניים: QUI SAURA= שזהו בעצם DVD מעלף עם קליפים מתוך הופעות של מייק בשחור לבן ובצבעוני בתוכן. ואת LAISSE MOI TAIMERסדגש|= שזה ה-DVD שבו נמצא הסרט הדוקומנטרי "לס מואה טמה" של ארז לאופר משנת 2002 וכמה בונוסים נוספים.
ו... אולי בהמשך תראי גם בחנויות את ה- DVD החדש שיצא החודש הזה: " Chantez Mike Brant"= שזה DVD קריוקי עם צילומים מהארץ ומצרפת וגם של מייק. אז שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה לפורום
סיגל

מאיה! , את מטעה אותה , חבל

יש תרגום בסרט של ארז לאופר. בגירסא שיצאה כאן בארץ , יש תרגום מוטבע על הסרט , ואין מצב להוריד אותו. ובגירסא של תוצרת חוץ זה מופיע עם כמה תרגומים לבחירה , שזה כולל כמובן עברית.

לי אין את זה, כי רכשתי את הדיסק +

די וי די שלא כלל תירגום. את התירגום יש לי בוידאו. סיגל כותבת כאן שהחודש יצא קריוקי ? זאת אומרת יצא כבר ? אוכל למצוא אותו ?

Dis Lui

New member
היי לוסיה, ברוכה הבאה ו..

שתינו גם מבת ים
טוב לשמוע
ותמיד אפשר למצוא את הדיסקים בחנות של מוסיקה, בקניון שלנו יש, חנות "צליל", ממש אהבתי. אני גם צריכה לקנות את הDVD שלו. היידי

תודה רבה שאמרת :)

הייתי בטוחה שלא יהיה שם..תמיד כשאני הולכת לחפש משהו שאני ממש צריכה אז אין שם :p אבל אם את אומרת אני אנסה שוב בשבוע הבא

למעלה