חדשה!!

מור נוה

New member
חדשה!!

שלום לכולם... קוראים לי מור נוה אני בת 17 וחצי מראשון לציון ומאוד מאוד אוהבת את קרן.(נשמע כמו מפגש של אנונימים) ת'אמת שאיכשהו עד יום חמישי לא ידעתי שהפורום הזה קיים לצערי הרב. שואלים למה עד יום חמישי אז זה בגלל שזכיתי בזכות גדולה להיות בהופעה של קרן בצוותא וכפי שכולם יודעים העניקו לה נציגים מהפורום תמונה שאחר כך היא שמה כדי להסתיר ת'נעליים הלא אופנתיות ופרחים שהיא נתנה לגליה ואז הבנתי שקיים הפורום הזה אז החלטתי להיכנס ולהכיר קצת אנשים והכי חשוב לדבר על קרן המדהימה.. אני אישית מאוד מאוד נהנתי מההופעה ואפילו היא מגיעה לפה לראשון יום שישי הזה להופיע במסגרת חגיגות היין אז אולי אני אלך לראות אותה שוב.. מעבר לזה שההופעה היתה מהממת והיא הפילה אותי מצחוק היא גם היתה מאוד מאוד חמודה אחר כך. הצטלמתי איתה והיא חתמה לי על החוברת והיתה איזו פדיחה קטנה אבל לא נורא.. בקצור אחרי חפירה ועוד בהודעה הראשונה (לא תאמינו מה מחכה לכן בהמשך..צוחקת) אני מקווה להשתלב פה בכיף ולהכיר המון אנשים.. המשך יום טוב.. וחג שמח!!

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ירדן, בת 12 וחצי מאיזור השרון. השתלבות מהירה
בקשר להופעה, היא אכן הייתה מדהימה.. ואלה שעלו לבמה, הן לא נציגות, אלה המנהלות

הי מור ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אוהבים פה חפרנים אז אין לך מה לדאוג..חח מקווה לראות אותך בראשון, הפעם תבואי להגיד שלום, שנכיר רשמית את מוזמנת להעלות לפה את התמונה שלך עם קרן וסריקה של החתימה עם בא לך טל ליהיא

מור נוה

New member
תודה לכולם..

טל אני שמחה שאוהבים פה חופרים ככה שיש לי עתיד.. אני באמת מקווה לבוא לראשון (רבע שעה מהבית שלי ההופעה) ואם אני אבוא אז אני אגיד שלום.אל דאגה. טל את הולכת לכל הופעה של קרן? יעני אפשר לראות אותך בכל הופעה שלה? אני יעלה את הסריקה אבל התמונה יצא די מטושטשת ושתינו לא יצאנו משהו למרות שאי אפשר להגיד את זה על קרן אז אני לא בטוחה אם כדאי לעלות.. כבר מעלה את הסריקה..

מור נוה

New member
הנה הסריקה.

תאמת של הבנתי מה היא רשמה בסוף..אולי מישהו יכול לפנעח..

shir828

New member
../images/Emo203.gif פשוט:

למור המקסימה באהבה ממני קרן פלס ברוכה הבאה
אני שיר, בת 12 וחודשיים ליד ירדן

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifקוראים לה טל ליהיא*

בשם אחד
את יכולה גם לקרוא לה טליהיא, זה גם בסדר

את מוזמנת להעלות לפה בכל מקרה

אפילו אני הצטלמתי עם קרן פעם אחת.. והעלתי את זה... חחח ובזמן הקרוב אני הולכת לכל ההופעות של קרן... (חוץ מחיפה היום שזה לא ממש הופעה).. לפחות עד לקבלת הזהב
... אחרי זה ימים יגידו..

למעלה