חדשה...

RoXi 16

New member
חדשה...

הי לכולם ... לאחרונה התחלתי לאהוב את הלהקה - אבל אני לא יודעת עליההם שום דבר.. אני ממש אשמח אם תשלחו לי מידע ראיונות תמונות ודברים כאלה אליהם .. עזרה בבקשה

TheKillerS

New member
נתחיל מהבסיס...

שמות חברי הלהקה: הבחורה(כוסית דרך אגב..)פרגי הבחור הלבן-טאבו הבחור עם השיער הארוך-וויל אי אם(וויליאם) והאחרון-
אפל יש להם 4 אלבומים: "Behind the Front" "Bridging the Gap" "Elephunk" "Monkey Business" עכשיו פרגי הוציאה אלבום סולו בשם-"The Dutchess" וזה הבסיס...[=

MaRiNa DuANi

New member
ברוכית ושי כבר נתן לך ת'מידע../images/Emo13.gif

+
אני מרינה מבת ים בת 10 וחצי

x N O A M x

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נעם
אוקי אז תקראי לעצמך עכשיו 'בלאק אייד פיזית מתחילה'
שי נתן לך כבר את הבסיס. סרטונים, ראיונות, וכל הדברים שקשורים לזה, את יכולה להכנס לאתר YOUTUBE [אתר מצויין דרך אגב, יש בו הכל
]: www.youtube.com פשוט בחיפוש תכתבי 'BLACK EYED PEAS' או 'BEP' וזה יימצא לך מלא מלא וידאו שלהם
יש שם גם קליפים שלהם, תכתבי בחיפוש את שמו של הקליפ והוא יימצא לך
תמונות אמממ...אם יהיה לי זמןןן אבל את כל הזמן שבעולם אני אוכל לעשות פה שרשור ענקיי של תמונות שלהם [וכל המבינים פשוט יבינו שזה כמויות אדירות
] ואמממ...מידע על הלהקה תוכלי למצוא באתר שתמיד שאומרים לך לכתוב סיכום את פשוט עושה העתק הדבק לוורד ומדפיסה
לויקיפדיה בקיצור, תכתבי שם בלאק אייד פיז וזה יימצא לך מידע על הלהקה. מקווה שעזרתי
, שנה טובה

HaDaRoSh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני הדר בת 17
השתלבות נעימה
אמרו לך את הדברים העיקריים

TheKillerS

New member
hello

טוב כולם הצעגו את עצמם אז מן הראוי שאני אציג גם... אני שי בן 16(ב10.10!!!) גר ביבנה...וכמובן שאני מערית תבלאקים!!!!

ofekgg

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני אופק בן 13.. את רוב המידע נתנו ואני יוסיף שאני הבעל של פרגי.. [לא נעם, לא הדר, א=נ=י!!!!1

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית מת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה