חדשה

KRUEGER

New member
חדשה

היי אני נעמה ואני אוהבת את הספרים יותר מהסרטים ואממ יש לי כמה שאלות... מכירים את התאוריה שדמבלדור הוא בעצם רון? עכשיו קודם כל...מה דעתכם עליה? ואממ איך הם הגיעו לעובדה שדמבי בן יותר ממאה חמישים? איפה זה מוזכר? ואיך הם יודעים מתי התחילו לייצר את הסוכריות של הברטי משמו...?

InBaR 85

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אממ כן מכירים..לדעתי היא ממש טיפשית...אם לרון היה צלקת בצורת מפת לונדון הוא היה שם לב לזה וככה גם דמבי היה יכול לדעת
אני חושבת שאמרו שדמבי בן יותר 150 אני ממש לא זוכרת איפה זה מוזכר
בקיצור השתמלבות נעימה

חרבביש

New member
ברוכה הבאה!

בת כמה את? ובקשר לתאורית רון-הוא-דמבלדור: לא מזמן מצאתי הוכחה לכך שרון הוא לא דמבלדור. בספר השישי, בשיעורים (בחוסר מילה מתאימה יותר) של הארי אצל דמבלדור, דמבלדור מראה לו את הזיכרון שבו הוא הזמין את טום רידל הבן להוגוורטס. אם זה היה רון הוא היה עושה הרבה יותר בשביל למנוע את ההתפתחות שלו לוולדמורט, אולם דמבלדור אמר שהוא רק "שם עליו עין". או במילים אחרות, למרות שהתאוריה גאונית, כנראה שהיא בלתי אפשרית (למרות שאולי הזיכרון של רון ימחק או משהו ואז אי אפשר לדעת). וואו, חפרתי.
ושוב, ברוכה הבאה!

כאן

רונבלדור. זה חלק מתיאוריה ארוכה יותר שאומרת שמשחק השחמט בספר הראשון הוא מטאפורה לקרב הסופי (רון יקריב את עצמו לפני בלטריקס (המלכה הלבנה) כדי לפלס להארי דרך לוולדמורט. ומשום שרון שיחק גם כפרש + גם כמפקד בקרב הקרב, הגיעו למסקנה שהוא גם רון וויזלי הוא בעצם גם דמבלדור, שמפקד על מסדר עוף החול והמערכה מול וולדמורט) התיאוריה המלאה

KRUEGER

New member
תודה רבה:)

אני אישית לא מסכימה עם התיאוריה הזאת אבל מי יודע:) ואני בת 15:]

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני יובל, בת 14 השתלבות נעימה

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אממ הגיל של דמבלדור הוזכר ע"י רולינג. ברטי בוטס- זה גם כן פרט שהוזכר איפה שהוא באתר שלה. אבל בכל מקרה- רולינג שללה את התיאוריה. למרות שהיה פרט בספר השישי שחיזק אותה- רון קיבל ליומולדת שעון עם כוכבים כמו של דמבלדור. השתלבות נעימה!

אהא.

אבל אם אני לא טועה, היא אמרה שזאת אחת התיאוריות היותר גאוניות. ברוכה הבאה, אני יובל.

חרבביש

New member
אפשר להביא לי את הציטוט מתורגם?

כי יש לי בעיה עם אנגלית ועם האתר הזה שלא ממש עובד...

בקשה.

Dumbledore is really Ron/Harry ‘from the future’ Your inventiveness knows no bounds, and I do not mean that sarcastically; these theories open up exhilarating new vistas of possibility… but they’re wrong. Could it be that by speculating that Harry/Ron becomes Dumbledore, you are seeking reassurance that neither dies young? I’ve also heard a whisper about Ron and Hermione’s son time-travelling, so I shall go further and tell you that NONE of the characters in the books has returned from the future. As for the idea of Ron and Hermione having a son… (chuckles as the distant roars of a million shippers reach my ears, all cursing me to an eternity of unsatisfied curiosity).​
דמבלדור הוא למעשה רון/הארי מהעתיד. המקוריות שלכם לא יודעת גבולות. ואני לא אומרת את זה בסרקזם. התיאוריות האלה פותחות אפיקים חדשים של אפשריות (או משהו כזה) אבל הם מוטעות. האם יכול להיות שע"י החשיבה שהארי/רון נהפכו לדמבלדור, אתם רודפים אחרי ההבטחה שאף אחד מהם לא מת צעיר? שמעתי גם שמועה על המסע בזמן של בנם של רון והרמיוני, אז אני אלך יותר רחוק ואגיד לכם ש אף אחת מהדמיויות בספר חזרה מהעתיד. ובעניין הרעיון שלרון ולהרמיוני יש בן.... (בלה בלה וכו'). אה- ואם האתר לא עובד לך אתה יכול להיכנס לגרסת הטקסט-בלבד, בלי כל הגרפיקה והפלאש. http://www.jkrowling.com/textonly/en/

חרבביש

New member
תודה!!!../images/Emo24.gif

את הבנאדם הראשון שלא מתעצל ובאמת עושה את זה כשאני מבקש.

דנדוש 3

New member
תשובות

זה שדמבלדור בן 150 אם אני לא טועה מוזכר כשמדברים על ניקולאס פלאמל.. אבל מה שבטוח אתמול קראתי ראיון שעשו עם רולינג.. וכתוב שדמבלדור בן 150. ו.. לסוכריות קוראים ברטי בוטס..

daksha

New member
תשובות...

דמבלדור צריך להיות בן 600 לפחות! כי אם הוא עבד עם פלאמל על אבן החכמים זה היה צריך להיות לפני שפלאמל ודמבלדור הגיעו לגיל שמאפשר להם למות, זאת אומת בין 60 - 90 ואז כשהם הצליחו ליצור את אבן החכמים הם "הפכו להיות בני אלמוות" ע"י סם החיים כמובן. ולא יכול להיות שדמבי הוא רון כי רולינג מזיכרה שוב ושוב ששני אנשים שהם בעצם אותו בנאדם לא יכולים לחיות באותו זמן, כי זה אומר שבחלק מהזמנים האדם הזה לא יהיה קיים וזה ייצור חוסר איזון משמעותי. חוץ מזה שהארי היה שם לב אם גם לרון וגם לדמבי הייתה את הצלקת מעל ברך שמאל. ועוד משהו - קצת אחרי יציאת הספר השישי הייתה בעיתון כתבה: רולינג מודיעה: בספר השביעי אהרוג אותו. עם כותרת משנית של"ראיון בלעדי עם הסופרת המצליחה . האם הארי ימות בספר השביעי?" כך שכנראה יהיה סוף עצוב למדי... או לפחות מותח אם נגיד זה יסתיים בכך שיחשבו שהארי מת ואז למשל הרמיוני אומרת (אחרי שהכל נגמר וולדמורט מובס) תראה רון הוא זז! ואז ייסתיים הספר. למרות שיש שמועות שאומרות שהספר השביעי ייסתים במילה צלקת, ושרולינג כבר כתבה את שני הפרקים האחרונים. אתר מעולה על הארי פוטר - www.harrypotternet.co.il

למעלה