חדשה..

15אני15

New member
חדשה..

אין על ג'וני.. וראיתם את שודדי הקאריביים 2 אני מניחה..כן?! אז יש לי כמה שאלות למי שבאמת הבין את הסרט (= אז כתבו לי מי ראה..חח ביי אחלה פורום!

15אני15

New member
אז ככה..

ממ כמה שאלות על הסרט (סליחה שהן מפגרות.. \=) ג'ק מאוהב באליזבט?.. אליזבט מאוהבת בוויל או בג'ק?.. כאילו המצפן הראה לה 3 פעמים שהדבר שהיא הכי רוצה בעולם זה ג'ק..נכון? אני אחרתי לסרט בכמה דקות ופיספסתי ת'קטע בהתחלה.. מה היה? עם החתונה והכל?? מה התפקשש שם?.. תודהה! (=

15אני15

New member
אהה..../images/Emo9.gif

שכחתי משהו..חח.. ממ מה הקטע עם הכתם השחור שיש על ג'ק?.. ומה הוא נבהל כל פעם שהוא רואה את זה?! וואי אני מרגישה מזה טיפשה עם השאלות האלה..חחח

מיצי007

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראתה שה"ק 2

זה אמר שהמפלצת מהים רצתה אותו, המטרה שלה הייתה לקחת את ג'ק למצולות ולכן הוא נבהל

מיצי007

New member
תשובות, לפי הסדר...

לא הוא לא, הוא סתם רודף שמלות. היא מאוהבת בוויל, המצפן הראה לה שהדבר שהיא הכי רוצה בעולם זה ג'ק בעצם כדי להציל את וויל... וויל ואליזבת' היו אמורים להתחתן והחתונה נהרסת מכיוון שבאים לעצור אותם על שיבוש מעצר וסיוע להימלטות של ג'ק ספארו.

15אני15

New member
אוקי..! ומצאתי משהו על ג'ק ואליזבט

משהו שיכול לתת פרספקטיבה שונה קצת על ג'ק >> http://www.youtube.com/watch?v=rEb45LuW-wo חח עשתה את זה מישהי שכנראה רוצה שיהיה בינהם משהו.. ביי ותודה על התשובות!

רק אני לא.... עולם אכזר....

אני עוד רוצה ללכת כי לא יצא לי בגלל חו"ל ובגלל המצב.. ההורים שלי לא רוצים שאני ילך לראות את הסרט בינתיים (אני רוצה לראות אותו עם חברים בתל אביב, יס פלאנט- עם כבר הולכים על הטופ!!!!)

Banana4U

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני נועה
וענו לך כבר על כל השאלות חח =]

למעלה