ברוכה הבאה למועדון!
אני קצת כמוך - צליאק, ורגישות לחלב. לי גילו בגיל מאד צעיר אז שלב הבעסה מתקשר לי לילדות, ואני מסכימה איתך שזה מאד קשה, הנה רשימה קצרה של מה אפשר לאכול, ותאמיני לי יש מלא, לא לדאוג. (אני עכשיו בדיאטה כי אכלתי הרבה יותר מדי כמה שנים טובות. מאד) בשר, עוף, דגים, אורז, תפוחי אדמה, דלורית, דלעת, בטטה\ ברוקולי, כל סוגי הקיטניות בקיצור: כל הירקות והפירות שבעולם - צריך להזהר בפירות מיובשים. פסטות מאורז או כוסמת, קינואה שזה כמו דגן אבל מותר לנו ועשיר מאד בחלבון ויכול להיות תחליף לקוסקוס. קמח תירס אפשר להכין איתו דברים מדהימים. אורז" יש מבחר עצום של איטריות אורז, פריכיות אורז דפי אורז, צריך לדעת איפה למצוא בארץ - חברים אחרים יוכלו לעזור לך. עוגות: על בסיס קמח נטול גלוטן וקמחים אחרים, מרנג שמכינים בבית, ולפני פסח אם יש מזל וחבות מזון עם רצון טוב אז גם אפשר להצטייד.... אני גיליתי שגבינות עיזים טובות לי אני אוכלת מהן. ולאט לאט מגלים את החדוו הבבישול הביתי בלי קיצורי הדרך ואבקות המרק, נזכרים בטעם הטוב של הדברים וכאבי הבטן, אנמיה, עייפות, חיוורון, בטן נפוחה ועוד מלא דברים אחרים נעלמים להם. זה שוק בהתחלה, אבל לאט לאט תרגלים. לגבי אוכל בחוץ: שואלים על כל דבר מזעיקים את השף עד שבטוחים. לגבי השווארמה: אני אוכלת אותה בצלחת... בהצלחה