ממתי קומונות יודעות לחשוב? ואני? מזניחה?!
I irene17 New member 20/7/06 #37 פתחתי 2!! וזה רבים פתחתי את החוליה החלשה, ואת התוצאות של השיחה בהמשכים!
I inbalinbal1 New member 20/7/06 #39 ומי אמר לך לפתוח??? אם לא ענבל לא היית יודעת שגמרנו אותם אההה אותה
O orale12345 New member 20/7/06 #14 ברוכה הבאה הגעת למקום הנכון! כי זה הדבר הכי קרוב שיש לTWOP הגרסא הישראלית חחחח והקומנה שלנו היא הלאב שק שלנו חחח כן מה לעשות ורוניקה מארס תעשה לך את זה, בכל מקרה את במקון הנכון ובטח תהני מכל רגע
ברוכה הבאה הגעת למקום הנכון! כי זה הדבר הכי קרוב שיש לTWOP הגרסא הישראלית חחחח והקומנה שלנו היא הלאב שק שלנו חחח כן מה לעשות ורוניקה מארס תעשה לך את זה, בכל מקרה את במקון הנכון ובטח תהני מכל רגע
A avital141 New member 20/7/06 #17 אני בטוחה שאני אהנה! ולפי מה שאני רואה אתם כבר בקיאים לגמרי בכל המונחים של הסידרה ובתור מתחילה אני אשמח ללמוד גם..חחח..
אני בטוחה שאני אהנה! ולפי מה שאני רואה אתם כבר בקיאים לגמרי בכל המונחים של הסידרה ובתור מתחילה אני אשמח ללמוד גם..חחח..
I irene17 New member 20/7/06 #19 אני חושבת ש.. אחרי שסימנתי וי על פתיחת קומונה ללוגן וורוניקה, אני צריכה לפתוח קומונה ללוגן והאנה! מי בא??
אני חושבת ש.. אחרי שסימנתי וי על פתיחת קומונה ללוגן וורוניקה, אני צריכה לפתוח קומונה ללוגן והאנה! מי בא??
A avital141 New member 20/7/06 #21 בכיף אבל.... מצטערת..אני אשאר נאמנה לוורוניקה ולוגאן..משום מה זו גם נראית לי הדרך הבטוחה ביותר להישאר חיה פה בפורום הזה..חחחח..
בכיף אבל.... מצטערת..אני אשאר נאמנה לוורוניקה ולוגאן..משום מה זו גם נראית לי הדרך הבטוחה ביותר להישאר חיה פה בפורום הזה..חחחח..
I irene17 New member 20/7/06 #30 אל תתייחסי אלי, אני צוחקת פשוט יש הרבה שלא אוהבים את האנה, ואני כן, אז אני אוהבת להתעלל בהם! אני בחיים לא אזוז מלוגן/ורוניקה - אני פשוט מאוהבת בהם!
אל תתייחסי אלי, אני צוחקת פשוט יש הרבה שלא אוהבים את האנה, ואני כן, אז אני אוהבת להתעלל בהם! אני בחיים לא אזוז מלוגן/ורוניקה - אני פשוט מאוהבת בהם!
A avital141 New member 20/7/06 #44 חחחחח.. האנה היא חמודה...אבל לוגאן וורוניקה הם פשוט זוג שרשום להם על המצח שהם כל כך meant to be!
I irene17 New member 20/7/06 #27 חה-חה תמשיכי לחלום! אני משאירה את הכרטיס אצלי ורושמת עליו בכוכבית למטה: לוגן/האנה