חדשה היי כולם...מה המצב? חדשה פה...
ק קושקושית מתולתלת New member 10/7/06 #2 שלום לך חמודה מה איתך? הרבה זמן לקח לך להגיע... כעונש תכיני עוגיות לכולם!!! <כי העוגיות מהבוקר נגמרו למרות שהיו שרופות...>
שלום לך חמודה מה איתך? הרבה זמן לקח לך להגיע... כעונש תכיני עוגיות לכולם!!! <כי העוגיות מהבוקר נגמרו למרות שהיו שרופות...>
ח חמודה220 New member 10/7/06 #3 ../images/Emo192.gifהיי קושקושית עוד 9 ימים יש לי יום הולדת אז אני אביא לכם עוגה....
ק קושקושית מתולתלת New member 10/7/06 #4 שיכנעת אותי ואנחנו נפתח לך שירשור מרגש של מזל טוב כמו שרק אנחנו יודעים לעשות
מ מותר לי New member 10/7/06 #8 חמודונת! לא לקחת לי את כל המתנות! ברוכה הבאה! <הזכרת לי מישהו מהעבודה שמחכה ליומולדת שלי כבר חצי שנה כי לטענתו אני צריכה להביא לו מתנה )
חמודונת! לא לקחת לי את כל המתנות! ברוכה הבאה! <הזכרת לי מישהו מהעבודה שמחכה ליומולדת שלי כבר חצי שנה כי לטענתו אני צריכה להביא לו מתנה )
ק קושקושית מתולתלת New member 10/7/06 #12 היי בובה לא לקנאות כל אחד בתורו... אני עוד לא זכיתי לחגוג איתכם ואת לא רואה אותי בוכה
ק קושקושית מתולתלת New member 11/7/06 #35 לא ממש בכית, התבכיינת דאגת למתנות שלך... שלא יגמרו.... זה אותו דבר יפה שלי <בעצם... מי אמר שלי? שלי?>
לא ממש בכית, התבכיינת דאגת למתנות שלך... שלא יגמרו.... זה אותו דבר יפה שלי <בעצם... מי אמר שלי? שלי?>
ב בוא שניה הרצגובינה New member 10/7/06 #9 ../images/Emo26.gif את הראשון אני סתם אוהב. ולגבי השני תמיד אני מתאהב במה שאי אפשר.
ט טל205 New member 10/7/06 #10 הי שלום מה שלומך? נו, איך החיים אחרי יום בפורום שלנו? מה עיסוקך? ספרי לנו קצת עלייך... ברוכה הבאה וגלישה מהנה ומועילה(עאלק) חחח. טל.
הי שלום מה שלומך? נו, איך החיים אחרי יום בפורום שלנו? מה עיסוקך? ספרי לנו קצת עלייך... ברוכה הבאה וגלישה מהנה ומועילה(עאלק) חחח. טל.
ח חמודה220 New member 10/7/06 #15 היי טל אני השתחררתי מהצבא לפני 3 חודש, עשיתי פסיכומטרי ועכשיו מחפשת עבודה...מה איתך?
B Barvazoom New member 10/7/06 #18 220? גובה? ../images/Emo6.gif סתאאאאאם נו... ברוכה הבאה חמודה ושיהיה לך בכיף פה!