יש לו שלושה ילדים שני בנים ובת.
H Hieros Gamos New member 31/5/06 #22 אם היה לי כוח, הייתי מצלמת מהקטע של הגולדן גלוב....אבל זה באמת לא הכי רלוונטי. תחפשי טוב בגוגל או משהו סביר להניח שתמצאי
אם היה לי כוח, הייתי מצלמת מהקטע של הגולדן גלוב....אבל זה באמת לא הכי רלוונטי. תחפשי טוב בגוגל או משהו סביר להניח שתמצאי
R randomguy New member 2/6/06 #32 שלום לך. אני רן. גם אני חדש פה. מסתבר שכמעט כולם פה בנות בגילאים נמוכים ממני, מה שאומר שאת מתאימה לפה ואני הרבה פחות. אבל בכל זאת אני חושב שאשאר כי אני נהנה להציק לגל
שלום לך. אני רן. גם אני חדש פה. מסתבר שכמעט כולם פה בנות בגילאים נמוכים ממני, מה שאומר שאת מתאימה לפה ואני הרבה פחות. אבל בכל זאת אני חושב שאשאר כי אני נהנה להציק לגל
ק קדחת בצנצנת New member 3/6/06 #36 אבוי! מה אתה עושה מחוץ למיטה בשעה כזו, קשישא? אני כבר אקרא לאחות שתחזיר את הקטטר למקום.
• •°• נעמה•°• New member 4/6/06 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R randomguy New member 4/6/06 #38 LOL ../images/Emo6.gif יותר דחוף שתקראי לאחות שתביא מוצצים לכל חברי הפורום.. הם צווחים בלי הפסקה ועל תשכחי לישון על הגב, זה מוריד את הסיכון למוות בעריסה
LOL ../images/Emo6.gif יותר דחוף שתקראי לאחות שתביא מוצצים לכל חברי הפורום.. הם צווחים בלי הפסקה ועל תשכחי לישון על הגב, זה מוריד את הסיכון למוות בעריסה