חדשה

דנה 211086

New member
חדשה

היי לכולם קוראים לי דנה בת 19 וחצי ואני חדשה בפורום. אני מקווה שתקבלו אותי יפה ונראה לי מאוד שכן... אני רואה שיש כאן הרבה רקדנים (כמוני) וזה כבר אומר לי שאני בסביבה טובה :)

רקדנית1

New member
ברוכה הבאה:)!

את חיילת? אם כן, האם את מצליחה לשלב את הצבא עם הריקוד?

דנה 211086

New member
אני אחרי צבא

ואני רוקדת 4 פעמים בשבוע כשהייתי בצבא הצלחתי לשלב את השירות עם הריקוד כי הייתי קרוב לבית וסיימתי כל יום ב-5 ונסעתי ישר מהבסיס לסטודיו לשיעור כך שלא הפסדתי שיעורים אבל בחודש יוני האחרון היו חזרות להופעת סיום ולא השתתפתי בחזרות ובהופעה וזאת הפעם הראשונה שוויתרתי על הופעה בסדר גודל כזה :(

רקדנית1

New member
תודה על המידע:)

באיזה תפקיד שירתת בשירותך הצבאי? אני פשוט מתגייסת באוקטובר ואני מאוד רוצה להמשיך לרקוד גם כשאהיה בצבא..

דנה 211086

New member
הייתי פקידה

בבסיס הקריה, ששם רוב הבנות עושות יומיות, כלומר, חוזרות כל יום הביתה, ובגלל זה התפקיד התאים לי... זה גם בלי ימי שישי ושבתות. אם את רוצה להמשיך לרקוד גם בזמן הצבא כמו שאמרת, (ואני מאוד ממליצה) את צריכה כבר עכשיו לבקש להיות קרוב לבית (קל"ב) בכל פעם שיש לך מגע עם הצבא! פשוט תשבי להם על הראש ותנג'סי על זה כל הזמן! אם יהיו לך ראיונות תסבירי למה זה חשוב לך, שמאוד חשוב לך להמשיך לרקוד ולהיות בקשר קרוב עם המשפחה והבית. אני לא מבטיחה שזה יצליח כי בסופו של דבר הצבא עושה מה שבא לו, אבל זה יכול לעזור, כמו שליזה עזר. בהצלחה
ותודה לכם על הברכות!

רקדנית1

New member
תודה../images/Emo140.gif

אין לי עוד הרבה זמן לנדנד להם אבל אני אשתדל..:]. איך הגעת להיות פקידה בקריה? ואילו עוד תפקידים את מכירה שבהם משתחררים יומיומיות? בתודה מראש: דנה (חחח זה כנראה שם נפוץ
)

דנה 211086

New member
דנה,

אחרי שהייתי בבדיקות הרפואיות ובמבחנים הפסיכוטכניים של הצבא קיבלתי זימון לפגישה עם קב"ן ששאל אותי כל מיני שאלות ובינהן איזה תפקיד אני רוצה ולמה ועוד כל מיני שאלות שקשורות לאישיות ולאופי שלי ואמרתי לו שאני רוצה לחזור כל יום הביתה והוא אמר גם שהוא ממליץ לי על תפקיד כזה. ואחר כך הייתי בשני מיונים לתפקידים ולא התקבלתי לתפקידים האלה, כנראה למזלי... כשהתגייסתי לא ידעתי באיזה תפקיד אני אהיה וביום הגיוס אמרו לי פקידה ורק ביום האחרון של הטירונות ידעתי שזה בקריה ויומיות... אני חושבת שבכל התפקידים שעושים במשרד בבסיסים פתוחים משתחררים יומיות ורוב הבנות עושות תפקידים כאלה.

דנה 211086

New member
בבקשה חמודה,

אני תמיד שמחה לעזור. אני רוקדת ג'אז בסטודיו של פמלה דקל (בצפון ת"א). איפה את רוקדת ואיזה סגנונות?

רקדנית1

New member
אני רוקדת

בראשון לציון אצל סיגל נחמוני. אני רוקדת בלט קלאסי ובעבר רקדתי גם מודרני,ג'אז,וסגנון מחזות זמר..

yuvush

New member
../images/Emo85.gifהיי...

היי ברוכה הבאה.. קוראים לי יובל, בת 13 מגבעתיים..

NeTa MuFlEtA

New member
בטח סביבה טובה...../images/Emo24.gif

מקווה שתהני, דנה אני נטע בת 16 מהמרכז.

למעלה