חדשה!

Skyller

New member
חדשה!

שלום לכולם, אני חדשה גם בפורום וגם עם הסדרה. אני ראיתי איזה פרק או שניים ופשוט התאהבתי בזה! אז בשביל להתעדכן אני מורידה פרקים, אני רק בפרק השני אבל אני יודעת מה קורה. לצערי ובטיפשותי גיליתי כמה ספוילרים רציניים! אבל אם כבר אז כבר, הייתי שמחה אם מישהו היה אומר לי על הספוילרים הבאים אם הם נכונים או לא (לא לפרט, רק כן או לא, בבקשה): ****זהירות ספוילרים!!!*** 1- מוצאים את הרוצח/ת של לילי וזה לא מי שנכנס לכלא. 2- טרוי מתגלה כגנב או נבל מסוג אחר, מסתבך ובורח. 3- וורוניקה ולוגן ביחד (איכס!) וזהו, נקווה שאני לא אהרוס לעצמי עוד יותר את הסדרה!

irene17

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

1. נכון 2. הוא לא ממש בורח, הוא מתכנן את הכל כדי לעזוב ולהרוויח מזה אבל ורוניקה הורסת לו את התוכניות. 3. אכן כן. ותודה לאל שזה כך כי אחרת לא הייתי מתאהבת בסידרה הזו.

snoop cat

New member
ברוכה הבאה! תמשיכי לצפות

אני בטוחה שככל שתמשיכי תביני שמס' 3 הוא בכלל לא איכס, להיפך!!!

guysahaf

New member
WTF?!?!?@?!#$@

מסמנים
222!!! אני לא מאמין שקראתי את זה............ אני לא מאמין!!!!

guysahaf

New member
../images/Emo6.gif סליחה. חשבתי שהיא דברה על עונה2

חחחחח סליחה!

inbalinbal1

New member
באתי להגיד לך שתירגע חחחח

תגיד התחלתם לעבוד על התרגום??? וזו לא דרישה סתם שאלה

וואייייי!

אין לך מושג איך הבהלת אותי!!! הייתי בטוחה שזה באמת ספוילר לסוף העונה השניה, וכולי התעצבנתי שקראתי את זה... עד שראיתי את ההודעת הרגעה שלך... וזה עוד שכבר קראתי את ההודעה שלה וידעתי שאין בה ספוילרים לעונה השניה....

amit641

New member
באמת איכס.... ../images/Emo58.gif לעונה 2

אני כבר בעונה השנייה ותודה לאל שורוניקה עם דנקן ולא עם לוגן... הוא כזה שחצן ומגעיל ודנקן כזה מושלםםםם

Lirchu

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

חחחחח צודקת לגבי לוגן וורוניקה = EW!!! דנקן וורוניקה =

foxylady2005

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo6.gif

ו LoVe שולטים!!! אין עליהם!!!!! וואווו כמה שאני חולה על הסדרה הזו והרומן ביניהם רק הפך את זה למרתק יותר!

את פשוט חושבת ככה כי את ראית

את לוגן רק בפרקים הראשונים, וכנראה שהדמות שלו שם ואיך שהוא התנהג אז, לא ממש הולכת לך ביחד עם ורוניקה, אבל לדעתי עם הזמן דעתך תשתנה... וברוכה הבאה!

Skyller

New member
סליחה שנעלמתי...

תודה על התשובות, ואני מניחה שאתם צודקים. כל הקטע גם לוגן... אבל אני ממש חייבת להגביר הילוך עם הפרקים כי אני ראיתי למשל את הפרק הראשון של העונה השנייה ואני עדיין רוצה לראות את העונה הראשונה. קצת בעיה... לא נורא, תודה בכל מקרה!

למעלה