חדשה

חדשה

היי אני חדשה פה..לא ידעתי שיש פורום B. עכשיו יש לי בעיה קטנה.. אני מאוהבת בחברה הכי טובה שלי. עכשיו היא יודעת שאני B והיא מקבלת אותי כמו שאני. אני יודעת שאין לה נטיות. לדעתכם אני צריכה לספר לה? לספר לה שאני אוהבת אותה יותר מסתם חברה טובה? לספר לה שאני מתה לנשק אותה? מה לעשות? :( אה כן..נוסף לזה יש לי גם חבר שאני אוהבת אותו אבל הקשר בנינו לא משו <בעיות מרחק>. מקווה שתעזרו לי תודה מראש

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון
בקשר לשאלה שלך, תראי, הומו\בי\לסבית שלא עברו שלב בו מצאו עצמם מאוהבים בחבר הכי טוב שלהם, הם לא הומואים\לסביות מן המניין
חחח לא סתם ועכשיו ברצינות, תראי, זה קורה לכל אחד, יש כאלה שמתמזל מזלם והצד השני מקבל את זה כמו שצריך, ויש כאלה שפשוט מתרחקים, דבר שלא קורה הרבה בלי עין הרע.. במקרה שלך היא קיבלה אותך וחיה איתך בלי שום בעיה, אז אני שואל למה להעיר שמץ של סיכוי שזה יהרס.. יש דברים שעם כמה שאנחנו רוצים לשפןך לספר ולהוציא החוצה, עדיף שישארו בפנים.. בקיצור מה שאני מציע לך זה שלא תספרי לה כלום, באם את חושבת שזה עלול \ עשוי לקלקל או את הקשר שלכם או להרחיק ביניכם.. ברוכה הבאה שוב
קבלי כלב שובב

hatale

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

קודם כל, זה נהדר שחברה שלך קיבלה אותך
אני מסכים לגמרי עם רן שאם יש סיכוי קטן שהקשר יהרס מזה אז עדיף לא לספר... [למרות שיש מקרים שהריסת קשר דווקא תקל על הצד המאוהב...] אם זה עוזר לך, אני נמצא בסיטואציה דומה עם לא יותר מסובכת, אבל נעזוב את זה...
הטלה.

hatale

New member
חחח סורי אבל זה מאוד אישי...

ואני לא מרגיש בנוח לספר על זה... הטלה.

קודם כל-ברוכה הבאה!

נעים מאוד אני אילנית! האמת שאני מאוד מסכימה עם ההודעה שהייתה לפניי..אם את יודעת שאין לה נטיות אז זה לא כלכך יכול לתרום הרבה.. למרות שאני התאהבתי בחברה טובה שלי ואני יודעת שיש לה נטיות ואני גם יודעת שהיא מאוהבת במישהי ואני אמרתי לה. להגיד לך שזה תרם?...לא חושבת..אפילו הרחיק..כי היא לא רצתה להכאיב לי וכל זה..באיזה שהו מקום אני יודעת שהיתי צריכה לפרוק את זה אבל אני חושבת שיכולתי להסתדר גם בלי ההכרזה הזאת..תעשי מה שאת מרגישה.. המלצה שלי...תני לעצמך את הזמן להתגבר על זה ולעבור למשהו אחר..

שעטנז

New member
בכנות...

לדעתי את לא צריכה להגיד לידידה שלך כלום, כי זה רק יהרוס, אני בטוח. ולגבי חבר שלך - אם הקשר שלכם לא טוב, או שתנסי לדבר איתו ולאמר לו מה את מרגישה - אולי כמה שינויים יהיו מספקים והקשר שלכם ינסוק... כך או כך, את צריכה לדבר איתו, ולא להישאר במקום שאת מרגישה בו "לא משו"... בהצלחה! וברוכה הבאה

ReTne

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אם את חושבת שזה עלול לקלקל את הקשר בינכן, אני חושבת שעדיף שתשמרי את זה אצלך.

תודה לכל המגיבים

אני אשמע לעצתכם ולא ספר לה מה אני מרגישה <למרות שזה קשה ואני מרגישה כאילו אני "בוגדת" באמון שלה, כי בכל זאת היא יודעת עליי ה-כ-ל>

אני לא חושבת שזה בגידה באמון..

ממ אולי מצד מסויים כן..לא יודעת... יש דברים שיכולים יותר להזיק מאשר להועיל ועדיף לא להגיד אותם..

gilad music

New member
לא לא לא לא לא לספר לה ביכלללללל

אל תעשי טעות שלפי דעתי תיגרום לקצר בינכן הכי טוב בישבילך זה, שהחברה הכי טובה שלך קיבלה אותך כמו שאת,,,, ואת לא צריכה יותר מיזה... תאמיני לא שאני ועוד רבים כמוני שנימצאים בארון היו כל כך רוצים ליראות את החבר הכי טוב שלהם נותן להם חיבוק דוב חם ואוהב שהמשמעות שלו היא : לקבל אותנו עם הנטיות המיניות שלנו.... תנסי להיתגבר על אהבה שלא תמומש לעולם. אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה