חדשה:)

back to nothing

New member
חדשה:)

באמא'שלי לא ידעתי שיש בתפוז פורום בון ג'ובי. אז אני חדשה פה, ומטורפת על בון ג'ובי בערך מכיתה ד' [עכשיו אני ח', בת 14:)]. אני כלכך הולכת לחרוש על הפורום הזה. אה, קוראים לי אנה אבל אני כותבת אנע, ואם אתם מתכוונים אליי אתם מוזמנים לכתוב גם אנע [אני לא ממש שואלת אותכם:p]. אמ, וזהו :) ועוד משו אחרון, יש לפורום אתר? זה יהיה ממש נחמד לבנות לפורום אתר ב-html, אני מתנדבת לבנות אתר לפורום. אנע הדובי.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif היי אנע ../images/Emo9.gif.

ברוכה הבאה! :) איזה כיף שבאים הרבה אנשים :) אני שני ^^ בת 15 וחצי P: ולא, אין לפורום אתר, הפורום יחסית חדש (נפתח ב-27\3). תהני המון!

back to nothing

New member
נעים להכיר.

אני בטוחה שיבואו עוד הרבה אנשים:) וזה יהיה ממש נחמד לבנות ללהקה אתר, לא ראיתי אתרים נורמליים ומושקעים בעברית ללהקה המדהימה הזאת אז זה יהיה נחמד אם יהיה לפחות אתר אחד כזה. אנע.

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ענבלירון
. אם את רוצה לעשות אתר לפורום - בכיף, זה יהיה נהדר. אני אעזור לך בכל מה שאוכל! תהני

back to nothing

New member
תודה../images/Emo140.gif

זה יהיה ממש מגניב את והמנהלים האחרים (אם יש כאלה:p) תשתפו איתי פעולה בעניין האתר.

back to nothing

New member
אחלה:p

אז זה יהיה ממש מגניב אם את תעזרי לי עם הניהול של האתר ונרכיב צוות עם עוד ילדים ופינות ומלא דברים שווים :p

Eti No Name

New member
אמ ../images/Emo14.gif

צריכות עזרה עם הגוף של האתר?
אני מבינה דבר או שניים בפוטושופ :$

Eti No Name

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני אתי. השתלבות נעימה!

היי,ברוכה הבאה. ../images/Emo24.gif

אני אוכל לעזור לך בקטע של האתר,אני מבינה ב-HTML ויש לי ניסיון.
תשלחי לי מסר אם את מעוניינת.

למעלה