חדשה =)

אמה21

New member
חדשה =)

היי! חברי פורום יקרים, יש לי כמה שאלות: 1. בני כמה אתם? 2. מתי "גיליתם" שאתם דו מיניים? 3. אני הייתי מעורבת רק עם בנים (חוץ מקשר קצר עם בחורה, שלא היה מוצלח במיוחד) אבל בפנים אני מרגישה שאני כן נמשכת לנשים, וארצה להיות בקשר עם אישה, משום מה כשאני טוענת שאני דו-מינית "קופצים עלי" ואומרים לי שאני לא יכולה לדעת בוודאות. מה אני עושה עם זה? קרה לכם/ן? תודה רבה מראש!

שלום.../images/Emo54.gif

1. 16. 2. בגיל 15 בערך. 3. תגידי להם שילכו להזדיין. ד"א, אני טליה.

שלום אמה ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו את מוזמנת להשתקע פה
בקשר לשאלות שלך, אני רן בן 21, ואת ה"תגלית" הגדולה
גיליתי לפני שנה בערך.. לא ידעתי מה אני עד אז, רק ידעתי שאני יכול להיות גם עם גברים וגם עם נשים.. ברוכה הבאה
רן.

אני מוחה כנגד התמונה הזאת.../images/Emo54.gif

אולי זה נראה לך מצחיק, אבל לדעתי זו התעללות בבעלי-חיים.

חח זה לא הכלב שלי נראה לך שהייתי

עושה דבר כזה לכלבה שלי חחח
זו אשכרה התעללותתתת

white star

New member
../images/Emo54.gif מאמי, זה פוטושופ

זאת לא תמונה אמיתית את יכולה להירגע

היי:)

אני מורן.. 1. בני כמה אתם? 19 2. מתי "גיליתם" שאתם דו מיניים? בגיל 13 חחחחחחחחח 3. שימי זזזזזזזיייייייןןןןןןןןן ענק

שאלום :]]

1. בת 15 וחצי. עודמעט 16. 2. לפני שנתיים/ שנה ככה. 3. אלה שקופצים עלייך לפעמים מראים לך שהם רוצים אותך לעצמם. ועם בקשר לזה שאת לא יכולה לדעת בוודאות זה אולי כי נמשכת ספציפית לבחורה שהיה לך איתה קשר. אבל תנסי עוד קשרים עם בנות. ובדרך תוכיחי להם שאת כן יודעת בוודאות. כן, זה קרה לי...במקרים האלה שמתי זין. כי הייתי שלמה עם עצמי ואני שונאת ויכוחים. פשוט צחקתי על אותו בנאדם. במקרה שלי זה היו כמה שהוכחתי להם מספיק :]

sutul

New member
היי אמה

היי אני אוהד 22 מסג'יסט מהמרכז התגלית?....לא ממש יודע.. אני מניח שבטיכון כבר התחלתי להיות מופתע מהרגשות שהציפו אותי גם לגבי נשים וגם לגבי גברים... בקשר לכל אותם אנשים .. זאת בסך הכל ברות ונבערות סוף שבוע מופלא שהיה לך

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. בני כמה אתם
18 2. מתי "גיליתם" שאתם דו מיניים
חשבתי בגיל 14 עד 16 שאני בי, אבל בגיל 16 הבנתי שאני לסבית. 3. אני הייתי מעורבת רק עם בנים (חוץ מקשר קצר עם בחורה, שלא היה מוצלח במיוחד) אבל בפנים אני מרגישה שאני כן נמשכת לנשים, וארצה להיות בקשר עם אישה, משום מה כשאני טוענת שאני דו-מינית "קופצים עלי" ואומרים לי שאני לא יכולה לדעת בוודאות. מה אני עושה עם זה? קרה לכם/ן
כה, קרה לי. הרגשה לא תמיד נכונה, אצלי היא הייתה נכונה.

MהMMת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

רונה 22 רעננה. גיליתי שאני דו מינית בגיל 18. עד היום אני חושבת שאני נמשכת יותר לגברים. מבולבלת.

למעלה