חדשה^^

WhiteShadows

New member
חדשה^^

שלום, קוראים לי ליאור, אני בת 14 וחצי מתה על קולדפלי כמובן:) אשמח להכיר אתכם וסורי אם זה ספאם...אני פשוט לא ממש רגילה למערכת הזאת..

WhiteShadows

New member
תודה:) וסתם בלי קשר

מישהו ראה את הסרטון שכריס שר יחד עם נואל גלאגר את live forever של אואזיס וג'וני ניגן...זה היה באיזה מופע של הmake trade fair ... סרטון ענקקק!!

Taeeroosh

New member
כןןן ואני מתה על אואזיס!!../images/Emo24.gif

רציתי באמת גם לשאול אם מישהו ראה את זהה וגם יש ביצוע של כריס ונואל לsongbird משהו פה עוד אוהב את אואזיס?

WhiteShadows

New member
אעע אני רוצה לראות את זה!!

אואזיס מעולים!!! כמובן שקולדפליי יותרP:

jony543

New member
אני אוהב את אואזיס

2 האלבומים הראשונים מדהימים. מאז הם ירדו...

WhiteShadows

New member
סוף סוף!

מצאתי פורום לקולדפליי! שאני יכולה לדבר על קולדפליי כמה שאני רוצההה!!!! מישהו פה בפורום של האתר הרשמי שלהם?

Roy1232

New member
לדעתי האחרון שלהם סתם ממחזר.. ../images/Emo4.gif

ממחזר בדיוק את אותה המוזיקה מהאלבומים הקודמים (שמעתי את 1, 3 ו-6).
Depeche Mode - Shake the disease

steelwater

New member
אני

הם מעולים! לפני הרבה זמן קניתי מחברה שלי דיסק שלהם ולא הקשבתי לא כל-כך. לא מזמן התחלתי להקשיב לו והבנתי איזה מעולים הם! יש לי את What's the story? morning glory והוא ממש טוב!!!

steelwater

New member
סרטון גדול!

כן ראיתי אותו, זה ממש קטע טוב! התמכרתי לשיר בגללו... יש לי אותו על המחשב.

daylighter

New member
דרג אגב רועי גם לי יש

לייב 2003 באייריבר (נגן) חח איזה דבר קטלני זה...... רק חבל שאין לי עם מי לחלוק את זה רוב החברים שלי שומעים דיכאון ושחורים קיצר כל התת רמה והפיפטי סנטים חחחח אז אין לי למי להראות את ההופעה אבל זה דבר יפה יש לי 40 גיגה מתוכם 4 גיגה קולד פליי חחח זה כל מה שיש לי לצערי.....

Roy1232

New member
פשש.. יפה../images/Emo26.gif

אצלי יש בעייה עם ההרצה של לייב 2003, הוא רץ יחסית קטוע (והאחרים רצים חלק ממש טוב)... מה הגודל מסך אצלך? אצלי 1.5 אינץ' ולי יש 4 ג'יגה מוזיקה בכללי במחשב :-O וזה עוד עם משהו כמו 300-400 שירים וקליפים שיש לי..
איך יש לך 4 של קולד רק? יש לי את כל הביסיידים והאלבומים ואני מגיע (נטו קבצי MP3) ל1.2..

daylighter

New member
חח יש לי את כל הdiscografia כולל

הופעות קליפים גרסאות הופעה בקבצי קול בלבד ויש עוד מלא דברים שיש לי פעמיים כי אני ממיר את הסרטים לאייריבר אז זה פי 2.....אבל בלי באלגן נטו שירים יש לי גם 1.5 ככה........והמסך שלי 2ומשהו אני חושב עם אתה רוצה אני יבדוק לך....... ויש לך אייסי אחי?

למעלה