גם אני חדש פה!
רק אתמול סיימתי לקרוא את כל הסדרה (קראתי מהראשון לאחרון בלי הפסקה, רק שאת הרביעי והחמישי היה לי קשה לסיים מהר, את השישי סיימתי בשלושה ימים, כי הרביעי החמישי והשישי ארוכים יותר מהראשונים והתחשב בכך שהספרים האלה הם הספרים הראשונים שאני קורא בשלמותם חוץ מאחד אבל זה לא משנה) ואני ממש הייתי בתוך זה.. זתומרת זה שווה (ככה רושמים?) אותי בקסמיו (תרתי משמע חח) ולדעתי זאת סדרת ספרים ממש טובה ואני ממש התבאסתי שדמבלדור מת כי ת'כלס הוא הייתה דמות די מרכזית בסיפור ואחרי שהוא מת וכולם היו במרפאה היה מן גוון כזה של ריקנות שכאילו התקווה נגמרה, ואגב בשרשור אחר מישהו אמר שרון והרמיוני ביחד.. גם אני חשדתי בזה אבל אין הוכחות שהם באמת ביחד.. כאילו לא היה רשום כלום.. חשוד אכן, רק חבל שג'יני והארי כבר לא ביחד (או שהם יחזרו?) בכל מקרה אני חושב שהספר ה7 יסתיים בצורה הכי לא צפויה והגיונית.. משהו כמו: נוויל יתעצבן על הארי על זה שהוא כל הזמן מקבל את התהילה ויהרוג אותו באבדה קדברה ואז יפספס ויפגע בוולדמורט ואח"כ ינסה שוב ויהרוג אותו ואת כל שאר האנשים והוא ישאר היחיד בעולם ? חחח ממש הזוי... בכל מקרה! אני מקווה שאני אשתלב פה בפורום כי אני ממש מתעניין בהארי פוטר ואני מחכה בכיליון עיניים לספר השביעי.. זה גם פעם ראשונה שאני אשכרה חושב שאני יעקוב אחרי פורום בתפוז...