חדשה.. שלום אני חדשה ואשמח אם תקבלו אותי אליכם....
D DEANC New member 30/1/06 #2 נקבל בשמחה גם אני חדש אבל אני לא פתחתי הודעה על זה...לא שאני תוקף או משהו..
M mjlk New member 30/1/06 #3 לא מקבלים אותך!!!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif תהיה עצובה! מיד! חחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאם - ברוכה הבאה!! ספרי קצת על עצמך, שם, גיל, תחביבים, מתי התחלת לקרוא, נשמח מאוד לשמוע ברוכה הבאה, אני לב, בת 15 מקווה שלא הפחדתי אותך
לא מקבלים אותך!!!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif תהיה עצובה! מיד! חחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאם - ברוכה הבאה!! ספרי קצת על עצמך, שם, גיל, תחביבים, מתי התחלת לקרוא, נשמח מאוד לשמוע ברוכה הבאה, אני לב, בת 15 מקווה שלא הפחדתי אותך
K klini New member 30/1/06 #5 לא נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא פוחדת מכלום חוץ מהפחד עצמו אני בת 14 מתה על הספרים וקוראת אותם כל יום וכל שעה (כשיש לי זמן) פיתחתי הרבה תאוריות לגבי ספר החמישי על פי הספרים הקודמים שם הפרטי שלי הוא נילי
לא נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא פוחדת מכלום חוץ מהפחד עצמו אני בת 14 מתה על הספרים וקוראת אותם כל יום וכל שעה (כשיש לי זמן) פיתחתי הרבה תאוריות לגבי ספר החמישי על פי הספרים הקודמים שם הפרטי שלי הוא נילי
S Shaby Sababy New member 30/1/06 #9 היי נילי ../images/Emo9.gif אני אור, בן 14. ויש לי עם מי ללכת למפגש פורום הבא
ק קרוקשנס New member 30/1/06 #10 היי נילי..../images/Emo41.gif קוראים לי הדס, בת 14.. אה- וגם אני די חדשה