*חדשה*

green girl13

New member
*חדשה*

שלוומות כולםם... אני חדשה פעע..איב'וש שלי הביאה לי תכתובת... אז.... בתחן&12 וחצי&פ"ת... חולה על גריין דיי..במיוחד על בילי..די אין עליוו=]

green girl13

New member
אה וכנסו שניה

אחרי מה שאיב העירה לי.. רק שתדעו שאני לא פקאצה איכססעע

YustonGirl

New member
בת חןןןן

קודם כלל.. ברוכה! חיחי.. דבר שני.. חח התחלה גרועה, אל תיבהלי אם יסכלו אותךך.. >< חח לא נורעע.. תהני לך פה.. (:) חח ובילי לא כזה שווה.. =/ אחרי הכל, הוא סתם קופיףף.. >< טוב, אנשים, תהיו נחמדים! ותגידו: "ברוכה הבאה".. חח בתחני, תהני לךך.. ^^

וולקאם ../images/Emo12.gif

אני ספיר ומייק וטרה יותר שווים

אווי אהבתי!

חפרתי קצת בארכיון ומצאתי את ההודעות הממש ראשונות שלי בפורום.. מהתקופה שהייתי מושפעת מחברות שלי הפאקצות והייתי אוהבת אבריל וחולה על בילי המושי מושלם ואיי איך שאנשים משתנים אבל אני עדיין חושבת שבילי הוא ממש שקסע וטרה הוא פשוט משוגע חמוד ומייק הוא סתם חמוד (וכשהוא היה צעיר הוא היה מאוד חתיך!)

green girl13

New member
חחחחח^^

חח מרגש^^ ורגע,את אומרת שאני פקאצה<?!> תשאלי את איב...>< אני מזכירה, אני לא פקאצה[איכסעע]

Queen for a day

New member
חחח

גמאני פעם הייתי חולה על בילי.. שאני לא ידבר על בתקופה שלפני אהבתי לגרין דיי.. ממ *הראל סקעת* *חדר ורוד ופרוותי* אויש, קשה לי להיזכר.. זה מעלה בי דמעות של בושה.. חחח בילי באמת סקסי.. אבל היה לו הכי הכי יפה עם הראסטות! ומייק כל כך חעמודד! וטרה מטורף קטןן.. לטרה היה הכי יפה הספייקים הירוקים *אהמ, וון איי קאם ארונד..* ומייק היה כל כך יפה בבסקט קייס! אההה.. ד"א, זאת אני yustongirl, איב.. חח החלפתי כינוי.. (:)

green girl13

New member
חחח,כנסי דקה..

איב אני בשוק ממך..חח הראל סקעת <?!>בעע תמיד שנאתי אותו,ואני עוד זוכרת תאתר שלך הורוד..אני לא ישכח את מה שכתתבת : צבע אהוב:"ורוד ורק ורוד כיאלו דההה" חחחחחחחח,קורע ^^ אני דווקא אוהבת את טרה הוא כזה שקעסי ><

תתחדשי

גם אני אהבתי את הראל סקעת חחח אולי נעשה שרשור שכל אחד ישים את ההודעה הראשונה שלו בפורום? חח זה יהיה כזה קורע

למעלה