חדשה :) אחרי שנזרקתי בגסות מפורום שאת שמו אני לא אזכיר אני באה לשכון בפורום הזה מקווה שנעשה חיים
פ פיבסי New member 5/12/05 #1 חדשה אחרי שנזרקתי בגסות מפורום שאת שמו אני לא אזכיר אני באה לשכון בפורום הזה מקווה שנעשה חיים
ה הרמיוניDanger New member 5/12/05 #2 ברוכה הבאה נשמח אם תציגי את עצמך, ותתני לנו כמה פרטים עלייך כדי שנוכל להכיר אותך. (ותמונה לונג שוט בשביל נדב :X ) אה כן, ולקרוא את הודעת המנהלת. תהני
ברוכה הבאה נשמח אם תציגי את עצמך, ותתני לנו כמה פרטים עלייך כדי שנוכל להכיר אותך. (ותמונה לונג שוט בשביל נדב :X ) אה כן, ולקרוא את הודעת המנהלת. תהני
פ פיבסי New member 5/12/05 #4 אמ קוראים לי ענבר אני בת 18 עתודית אלקטרוניקה ואני מקווה שרון לא ימות בספר השביעי אפילו שנראה לי שהוא כן
אמ קוראים לי ענבר אני בת 18 עתודית אלקטרוניקה ואני מקווה שרון לא ימות בספר השביעי אפילו שנראה לי שהוא כן
D De-Panther New member 5/12/05 #5 אהה... היא לא קטינה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif טוב תשימי תמונה בכלזאת אני לא נדב ולמה עשית לעצמך דבר כזה כמו עתודה??
אהה... היא לא קטינה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif טוב תשימי תמונה בכלזאת אני לא נדב ולמה עשית לעצמך דבר כזה כמו עתודה??
פ פיבסי New member 5/12/05 #6 אני מנסה לגלות בעצמי בימים אלו.... אבל החלטתי להיות הגיוניות וללמוד סמסטר (שהוא למי שלא יודע 3 חודשים) ואז להחליט... נשארו לי עוד חודשים
אני מנסה לגלות בעצמי בימים אלו.... אבל החלטתי להיות הגיוניות וללמוד סמסטר (שהוא למי שלא יודע 3 חודשים) ואז להחליט... נשארו לי עוד חודשים