אוי פאק קראתי את זה "מיסטר בינים";; סלחו לי XD ;;
M MrsGreen New member 27/11/05 #38 אה לע לע לע אה אממ רגע.. תכנסי לעולם שלי הזה, אממ הדבר הזה שמגיעים שלוחצים על השם שלי ושמתי שם הרבה מרגרינים ^_^_^_^_^_^_^
אה לע לע לע אה אממ רגע.. תכנסי לעולם שלי הזה, אממ הדבר הזה שמגיעים שלוחצים על השם שלי ושמתי שם הרבה מרגרינים ^_^_^_^_^_^_^
M MichelleLev New member 27/11/05 #19 הו, את! את! אני לזכור אותך ^___^ הא! איבדתי את המחברת ההיא במפגש ;-; בכל מקרה, אני מישל ^_^; בת 14 ממודיעין וכל הבולשיט הזה XD ברוכה הבאה!!!
הו, את! את! אני לזכור אותך ^___^ הא! איבדתי את המחברת ההיא במפגש ;-; בכל מקרה, אני מישל ^_^; בת 14 ממודיעין וכל הבולשיט הזה XD ברוכה הבאה!!!
V Violettecat New member 27/11/05 #21 ברוכה הבאה! השתלבות נעימה! אני אתי, סגנית הקפטין של הפורום ^_______^ hajimemashte
M MrsGreen New member 27/11/05 #25 אה אתי >< חי את מכירה אותי אבל את לא יודעת שאת מכירה אותי חו חו חו אממ אממ את פגשת אותי במפגש גאיה, שגד בא, וגם באיקון.. אממ טוב אין סיכוי שתזכירי >>;;
אה אתי >< חי את מכירה אותי אבל את לא יודעת שאת מכירה אותי חו חו חו אממ אממ את פגשת אותי במפגש גאיה, שגד בא, וגם באיקון.. אממ טוב אין סיכוי שתזכירי >>;;
M mike 666 New member 27/11/05 #22 דיי כבר חלאס !.... כל הזמן יש חדשים ... וזה הכי טוב חה חה !!! אז ברוכה הבאה ! תהני ! תשמחי ! ויאללה בליץ' לשילטון !
דיי כבר חלאס !.... כל הזמן יש חדשים ... וזה הכי טוב חה חה !!! אז ברוכה הבאה ! תהני ! תשמחי ! ויאללה בליץ' לשילטון !
K keep smiling New member 27/11/05 #24 ברוכהבאה..[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אמ. אני קיפי, משהם. [ואני בדיליי. ^-^]
ברוכהבאה..[: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אמ. אני קיפי, משהם. [ואני בדיליי. ^-^]
M Mrs Puff New member 27/11/05 #27 שלומ!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif וואטאשי רותמ... ברוכה הבאה אומשו
K Kakashi Sensei New member 27/11/05 #35 ברכה"ב(תבינו לבד מה זה)../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif
C coral chan New member 27/11/05 #37 משו שקשור לאנשים מטרידים שקופצים על -יך בהופעה מהבמה? XDD מעו,הדבר הזה עשה לי טרואמה ;;~