חדשה

עשר ענת

New member
חדשה

אני חדשה בפורוםזה . בני בן ה9 מאובחן סובל מADHD וכיום הוא מאובחן כסובל בנוסף מתיסמונת טורט מבקשת אינפורמציה אודות התיסמונת. האם היא קשורה להפרעת הקשב ? ענת

שלום ענת

רוב הלוקים בטוראט , לוקים גם בעוד שמהו.... הפרעות קשב , קיים באחוזים גבוהים.. לא להכנס לפאניקה , לקחת הכל לאט ובשיקול דעת.. תתחילי מלקרוא חומר , ראשון תקראי את החומר באתר א.ס.ט.י - יש לך קישור בראש העמוד. אחרי שתקראי , תוכלי להיות הרבה יותר ממוקדת בשאלות שלך. ממליץ להרשם לעמותה, להגיע למפגש "בית פתוח" , לפדף אחורנית בפורום, אני בטוח שתצאי הרבה יותר "חכמה". ישנו ספר על התסמונת שכתבה ד"ר מיקי אברמוביץ , היא עונה כאן בפורום בשם MICKIA אגב, שמי דני ואני אב לילד בן 12.5 לוקה בטוראט, הפרעות קשב , ועוד.. בהצלחה

שביק

New member
שלום ענת, אוסיף על דברי דני,

תסמונת טוראט הינה מטריה, אשר תחתיה ישנם מספר איפיונים, ADHD לא חייב, אך לכ-65-70% מבעלי תסמונת טוראט יש גם ADHD, בנוסף, לא חייב, ישנם איפיונים נוספים. פרט לחומר ההסברתי הראשוני אשר קיים באתר א.ס.ט.י. ניתן גם לרכוש חומר מקיף ורב יותר בעמותה. אני מצטרפת לדברי דני ומזמינה אותך להצטרף לעמותה, בדבר פרטים נוספים - 09-7408478 לשביק. בהצלחה!!!

היי ענת ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לבננו בן ה-12 יש טוראט מגיל 6 בערך...וגם הפרעת קשב...לרוב ה"טוראטניקים" יש הפרעת קשב.

הלנה

New member
שלום ענת וברוכה הבאה.

מידע על התסמונת תוכלי למצא באתר של אסטי (קישור בראש הדף). כפי שאמרו קודמי חלק גדול מהלוקים בטוראט לוקים גם ב- ADHD. לבן שלי אין ADHD אבל לעומת זאת יש לו OCD.

למעלה