חדשה...

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifמוצקין..מי ממוצקין ממ

אני לא מהקריות, אני קרוב שמה ליד יקנעםP: אבל שמה הרבה

marimarina

New member
אני כבר בתיכון.

אבל ההיתי בנתניהו. יווו בטח פומיקי מלמדת אותך!! ומירלה!! וזיווה המורה לספורט. ואי נוסטלגיה.

no name141

New member
חחח אויי כן זיווה מלמדת אותי

ספורט חח היא מפגרת היא לא מבינה כלום מהחיים שלה היא צריכה לפרוש כבר.. ומי זאת פומיקי?!חח ומירלה לימדה אותי פיסיקה שנה שעברה אני לא רוצה לראות את המכשפה הזאת יותר בחיים!!!!!

marimarina

New member
חחחח

מירלה היתה המחנכת שלי... ופומיקי זאת רבקה שכטר. איכסי.. ואבי מלמד אותכם?

no name141

New member
לימד חח...בכיתה ז'..

ברוך שפטרנו ממנו 40 דקות צחוקים על המכונית שלו ועל הבנות שלו ו5 דקות לומדים חח זה נחמד אבל אחרי זה שבוע לפני המבחן הוא נזכר שלא הספקנו את החומר ומתחיל לרוץ עם זה ולא מבינים כלום..

marimarina

New member
פחחח

הוא עדיין מספר את הדיחות על המכונית? חחחח הוא גדול! כשההיתי בכיתה ט גנבו לו את האופניים וצבעו לו אותם בזהב או כסף.. לא זוכרת והחזירו לו. זה היה כל כך מצחיק.

no name141

New member
חחח כן הוא עדיין תקוע עם הקטע של

המכונית אבל הוא משתפר עכשיו הוא גם מספר דברים דפוקים על הבנות שלו (למשל מה הן עשו אתמול בגן חחח)... רות בן זעתר לימדה אותך ערבית?! ובאיזה כיתה את?

marimarina

New member
כע.

רות.. הערפדית.. שיש לה 49850439 נעליים מאותו סוג רק בצבע אחר. היא מטורללת לגמרי. פעם היא טענה שניסינו להרוג אותה. אני ב-יב. את יכולה לקפוץ להגיד שלום בתיכון אם את רוצה..

no name141

New member
חחח עכשיו היא חושבת שילדים מהשכבה

שלי רוצים לפרוץ לה למחשב חחחח ולמה?!כי המקלדת שלה מפגרת והכפתור של המחיקה נתקע לה כל הזמן חחח אז היא חושבת שמישהו פורץ לה ומוחק לה חח שיעור שלהם היא רק דיברה על זה היא מפגרת אני שומעת מוזיקה מול העיניים שלה והיא לא רואה!אני וחברה שלי רק יורדות עלייה כל השיעור חח צורית במקרה לימדה אותך?!היא המחנכת שלי הממטרה הזאת חח...

marimarina

New member
איכככ

צורית היצורית. טוב שהיא לא דופקת את הרגל שלה על כל שולחן ומנסה ל"גרות" אותנוץ אייכ.

no name141

New member
חחחחח כן ושלא נדבר על הממטרה שיוצאת

לה מהפה חחחח לצערי הרב אני שורה ראשונה חחח אבל בצד יש לי מזל חח ובטיולים היא חושבת שהיא מזה מאאאאגניבה חחח היא מתחילה לשיר שירים וכל זה חחח

darkDork

New member
../images/Emo72.gifאת! את גנבת לי את הבירה!!

אבל נסלח לך כי בירה שליטה ;[[ והיי אנשות מהקריות, אתן קרובות אלי

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo121.gifברוכות הבאות../images/Emo3.gif

גיטרה חשמלית
אני מור\מוש\מושע איך שבא לך..השתלבות מהירה^^

rotemg10

New member
ברוכה הבאה..!

וכיף לך.. גמני רוצה חשמלית.. אני בינתיים על קלאסית :] כמה זמן מנגנת..?

למעלה